INFO:Konkurs graficzny "Trudne pytania"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Mnie się wyświetla prawidłowo. Ale proszę bardzo, link z posta kangoo: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/177/1054687_ScreenHunter_032.jpg
    Ja nie zapisuję prac na komputerze. Ale zapisywaliśmy linki do nich i jeżeli ktoś nie usunął pracy z hostingu (albo hosting nie wygasł), to powinny działać. Przejrzę archiwum i wstawię na forum tabelki z poprzednich edycji :)

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

oooo super, bo kilka prac mi się podobało, chętnie podglądnęłabym raz jeszcze

3. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Ale to nie teraz. Wydłubanie tego trochę mi zajmie, a dziś już kończę przygodę z forum.

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dobrze, mi się nie śpieszy

5. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

MOD_Magiczna
    Tak, zapisalam :) No, wiesz, jest to obrazek jednej takiej kobiety z realu.. i tez wspominam na moja babcie, kiedy jako dziecko bylam u niej w domku na wsi, to kiedy wypuscila baka, popatrzyla na psa i do niego mowila, co on to zrobil.. :)

I jest to Twoja praca, ma dowcip :) , i tez pokazuje, jak (nie)ubrane dzis chodza kobiety... :(

Dziekuje bardzo, Zgredku.. To fajny pomysl z tymi tabelkami.. inaczej moglabym poszukac, gdzie zapisalam prace z poprzednich etapow.. tylko nie wiem, jesli zapisalam wszystkich..

Tak, wlasnie o to chodzi, jesli hosting nie wygasł, lub nie usunal te obrazki, bo wiele hostingow usuwa po pewnym czasie wszystkie obrazki.. jak polskie, tak czeskie.. jak juz widzialam wiele razy.. Dlatego wrzucam na TinyPic, bo o nim mi powiedziala przyjaciolka, ze obrazki nie usuwa.. i jest darmowy.. Dlatego..

Ostatnie edytowanie: 11 października 2014
  6. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Wiem :( Wszyscy są pod wrażeniem a dokładniej to w szoku, ale przeważnie są mili i mówią, że pod wrażeniem.

Na mnie wrażenie, ale takie pozytywne, zrobiła praca Hani. Toz to prawie prezentacja. Woooow... Kto nie wiedział, ten się dowiedział ;)

ups :oops: Ale brzydki link... Nie pomyślałam, że będzie widoczny xD Od razu widać jak to robiłam: narysowałam w paincie, zrobiłam screena kawałka ekranu i wrzuciłam na hosting dopasowując rozmiar xD taki ze mnie artysta :(

7. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

cóż... lepszy ode mnie, bo ja na hosting wrzucić nawet nie umiem, a co dopiero żeby tam rozmiar zrobić :p
    cóż, moja praca też z painta, tylko kogoś poprosiłam o zrobienie z niej linka, bo tegoż ja nie potrafić :D

8. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

To co my robimy tu pomiędzy prawdziwymi artystami? xD

Oj, właśnie widzę, że ucięłam sobie chyba kawałek poprzedniego posta. Napisałam tam, że podobają się mi też prace Kami i Katgad.

9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hmmmm też się nad tym zastanawiam... :D

a mi się wszystkie prace podobają... urzekły mnie po prostu.
    Choć gdybym miała wybrać naj naj, to z pewnością praca Gosi, podoba mi się zestawienie kolorów - czyli tło czarno białe, a bąk kolorowy i uciekający :D

10. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Dziekuje.. Wlasnie o to mi chodzilo, zeby kto nie wiedzial, ten sie dowiedzial i zrozumial.. Bo jest to normalne puszczac baki.. i kto kiedys odczowal ten bol od nich, kiedy nie mogl je wypuscic (tez tego mialam i pomogla mi herbata z kminku), ten wie ...
    I ciotka, ktora w szpitalu po operacji brzucha dostala te wiatry do szwu, to dopiero byl bol... i od tej chwili mowila:
    "Lepší jeden prd než 10 doktorů" - po czesku..
    Po polsku = "Lepszy jeden bak, niz 10 doktorow"..

Glownie ze dalas rady, jestes zdolna :)
    ja musze najpierw miec rozmiar ok i dopiero potem moge wrzucic na hosting, inaczej nie moge.. :(

to samo, co pisalam do kangoo.. :)

I ten paint kiedys mialam w starym lapku, teraz go nie mam w tym nowym i nie wiem, skad go dostac, abym mogla z nim pracowac .. bo kiedy sciaglam pare programow, ktore byly Win Rar, to nie moglam z nimi nic.. :(
    I kiedy sciaglam otwarzac WinRar, tez go nie otworzylam i nie moge nic..
    To musze zostac przy tym, co juz mam i dziala.. :)

Ostatnie edytowanie: 11 października 2014
  11. amber♥

amber♥ Komandor forum

mnie się podoba Twoja praca -ja jestem anty- talent do rysowania :oops:
    hihi Hani kochana , ja ten wierszyk wymyśliłam .:pxD..ale wierszyk nie będzie oceniany - tylko sygienka :) -
    hahah Magiczna no nie masz wyboru , muszą Ci się wszystkie prace podobać bo strzeliłaś taki "śmierdzący temat";)xD- ale fajny - śmieszny ,śmieję się patrząc na te sygienki (gorzej by było gdybyśmy je czuli :wuerg:xD)..a Gosi fajna , fajna sygienka :)

MOD_Magiczna lubi to.
  12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No dziewczynki ;)miód na moje serce lejecie :music::inlove:Bardzo Wam dziękuję za słowa uznania :inlove:Widzę,że nie będzie łatwo wybrać najlepszą pracę-wszystkie są świetne a to dopiero początek konkursu,dopiero się wszyscy rozkręcają xD

amber♥ lubi to.
  13. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Tak mi się spodobało to, co piszecie, że wstrzeliłam swojego bąka..
    A prace są super...

toDzasta i gosiagosia60 lubią to.
  14. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Hejka, Twoja tez jest super.. Dziekuje.. :)

Gabi, dziekuje bardzo - i ja oceniam tez wierszyki :) :)

Ostatnie edytowanie: 12 października 2014
  15. ~Surreal~

~Surreal~ Wyjątkowy talent

Hej, tak się spieszyłam, że niestety przy ustawianiu czasu klatek się ich kolejność zmieniła :( Pracy już nie poprawię, bo się ze wstawieniem pospieszyłam (wszystko przez oo o problemach z logowaniem - się obawiałam że się nie zaloguję jak będę zwlekać ;/). No nic, ale wersję już prawidłową wstawiam tutaj:

NASTKA.BURAN lubi to.
  16. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Witam

Odnoszę wrażenie, że i tu jeden obrazek "uciekł" Ci z początku gdzieś do środka :p

Ale zrozumieliśmy przekaz ;)

17. ~Surreal~

Ten drugi jak wchodzi na wagę lepiej mi tam pasował, ale mogłam zdublować :p Tak to jest jak się robi na koniec ^^ no i kilka rzeczy na raz :D Teraz sobie obiecuję następną odpowiedź zrobić szybciej, a pewnie się skończy podobnie :D

18. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

hm, dobrze, ale nie rozumiem te obce slowa.. Co jest Sigh? I co Honk?

Kliknelam 1 - czy to bedzie gorsze niz te baki?? :eek:

Ostatnie edytowanie: 12 października 2014
  19. ~Surreal~

Hana serio nigdy komiksów/kreskówek nie czytałaś/nie oglądałaś czy se jaja z nas robisz?

20. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Dziękujemy wszystkim za udział w pierwszym etapie konkursu. Wkrótce umieścimy informacje o głosowaniu i które prace znalazły się na podium.

A póki co zapraszamy do uszczelenia pytania do etapu drugiego: >>TABELKA<< do szczałów :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.