Opinie Gra w kości VI

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Mar 2, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Dzięki. Nie udało mi się zdjąć roślinek do ostatnich rozgrywek ;( i wydać części talarków ;(

krasnoludek10, Viola_07 and hiacynta like this.
  2. zibi1958

zibi1958 Okazjonalny autor

Ilość zadań do wykonania wyssana z palca 0 atrakcyjnych zagród.

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Mar 9, 2021
    krasnoludek10, Viola_07 and hiacynta like this.
  3. Aisha1969

Aisha1969 Półbóstwo forum

ja nie mogę narzekać z sadzonek kupionych u oszustów dostałam 3 x pielgrzany 2 x drzewo z tule i 1 x tęczowy eukaliptus a z zagród te warte pisania to 2 x modrosójki i 1 x koszatka więc jestem zadowolona :)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zaczęło się zgrzytem, ale myślę, że kto chciał to mógł spokojnie zrobić całość, a niektórzy i więcej.:)
    Fajny pomysł ze szczęśliwą kostką, bez niej byłby bardzo ciężko. Grałam do końca, tsy dojrzewają jeszcze w pasku, a skrzyneczki oprócz kijka pogo, bajkowego źródła i kumpla niedźwiedzia dały kwieciste melodie i wymarzonego florenowca.:)
    Borsty to oszust ale sympatyczny, dał mi ugrać wszystkie kombinacje.
    Koniec ewentu tak u mnie wygląda. :)

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja po cichu robiłam,bo deklarowałam,ze nie robię-i....Całość skończyłam :D Ze skrzynek 2 x cylinder,wieczne poszukiwanie skarbów,nieumarły i coś,co 1 SN daje,florenowca,niestety,niet...-.- No ale trochę florków przybędzie8)

6. kornik1

kornik1 Cesarz forum

Moje zdobycze ze skrzynek to: zabawa w wodzie, wielozadaniowiec, muchołapka i dziś doszły dwa sliczne muchomory - parasolki :)

7. Viola_07

Viola_07 Okazjonalny autor

Podsumowując:
    Zastanawiałam się od początku czy robić i zrobiłam, od początku do końca. Nie było pnącza, a one mnie ciszą, nagrody nie powalały, a grę w kości lubię, więc rozegrałam ponad stan i jakoś nie specjalnie jestem zadowolona. Reasumując mogłam nie robić bo straciłam "trochę" zasobów a korzyści marne. Najbardziej liczyłam na p...go* (czyt. poszukiwanego) florenowca bo 5 skrzynek, ale moją farmę omija co lepsze i z zakupionych zagród też nic specjalnego.
    Tak że tak;)

kornik1 and krasnoludek10 like this.
  8. wiesmanokubo

wiesmanokubo Młodszy ekspert

Ufff, zrobiłem do końca, już przez chwilę myślałem, że nie zdążę, ostatnie gry tuż przed 18 :p Już tyle razy sobie mówiłem, że farma ma mnie relaksować, a tu znowu taka spina pod koniec xD Ale moim zdaniem warto było, ogólnie jestem bardzo zadowolony :music:

Z nagród wyrosły mi wszystkie 4 drzewka, których mi brakowało z tych najnowszych TSów - graviola, pielgrzan (nawet 2:p), tęczowy eukaliptus i drzewo z Tule, no i kilka nowych zagród też zdobytych.

Z Piccolo nieumarły skarb, bajkowe źródło, opryskiwacz:inlove: i 2x kijek pogo. Bajkowe mi się jakoś bardzo wizualnie podoba i pasuje mi do koncepcji mojego ogrodu ozdobnego :p Kijki pogo wiem, że inni kręcą nosem, ale mi się przydadzą farmarki w sumie:p, a inne rzeczy przy następnych eventach może wpadną :)

kornik1, agniecha$ and krasnoludek10 like this.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja robiłem po cichu, ale Borsty - łachudra jeden - nie dał mi ugrać wszystkich kombinacji w tych zaledwie kilkunastu gierkach:pxD

10. madziales

madziales Mieszkaniec forum

Ja dzisiaj ze skrzynki piccolo dostałam drzewo florenowe, zaskoczenie był duuuuuuuże.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas eventu minął, dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.