Gra-klient

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by LIROY84, Mar 4, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Klient, to taka okrojona przeglądarka, przystosowana do łączenia tylko z Farmeramą.
    Więc jak każda inna posiada ciasteczka.
    Są w tym folderze:

2. Karakuliambro

Karakuliambro Komisarz forum

Bardzo dziękuję, zajrzę tam.

hlnrys likes this.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys dziękuję za pomoc.

Problemy zostały zgłoszone wczoraj do działu technicznego nie tylko od nas. Pozostaje cierpliwie czekać na znalezienie przez informatyków ich źródła i jak najszybszą naprawę.

Ja dzisiaj korzystam z przeglądarki Chrome i po wyczyszczeniu pamięci (od początku) ładuje się już lepiej, aby obrobić wszystkie plansze musiałam odświeżać tylko 2 razy.

gladus Twoje posty niczego do tematu nie wnosiły, usunęłam. Przypominam również, że dział Pomocy nie jest działem dyskusyjnym a pisanie swoich postów jeden pod drugim jest zabronione.

4. SMOD_Atena

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Klient do tej pory działał bezproblemowo. dzisiaj sie zbiesił. F5 kilka razy trzeba uzywać , bo nie zapisuje.
    moje zdanie jest takie: nic nie poprawiaja , a co może poprawiaja to inne psują.

Dopytajcie czy w centrali wszyscy zdrowi, bo to jakieś objawy pocovidowe

6. SMOD_Atena

Aniu, skoro informatycy szukają przyczyny problemów to raczej logiczne, że klient może się zbiesić bo niestety nie u wszystkich działał do tej pory bezproblemowo, dlatego też informatycy zaczęli działać już wczoraj. Trzeba czekać, nic innego zrobić nie możemy.
    Pozdrowienia przekażę i proszę o cierpliwość.

7. SMOD_Atena

-VIPFarmer- Twój post usunęłam jako spam. Proszę nie zaśmiecać wątku nic nie wnoszącymi postami.

8. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

u mie dzieje sie to samo od wczoraj ciagle sie zawiesza

9. SMOD_Atena

kudlaty147 u wielu Graczy są takie problemy ale nie ma już konieczności pisania o nich bo zostały już wczoraj zgłoszone do działu technicznego i informatycy się tym zajmują.

10. Metressa

Metressa Czeladnik forum

Co daje klawisz f5? I jak go używać ?

11. SMOD_Atena

Metressa klawisz F5 odświeża okno gry w przeglądarce, w autonomicznym kliencie również. Wystarczy wcisnąć ten klawisz a gra załaduje się ponownie.

AnnDżelina likes this.
  12. SMOD_Atena

Nowych pytań nie ma, temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.