Gra działa fatalnie, beznadziejnie wręcz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 16 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Jakaś paranoja !! co za niedouczone towarzystwo ci informatycy skoro nie potrafią przez tyle czsu naprawić błedy?
    Może najwyższy czas zwolnic ich ?
    A mam pytanie kto zwróci rośliny posiane i nie zebrane z z pola akcji ?????????????????
    Godzinę miałam zebrać i nie mogłam się przez godz. zalogować
    ludzie zróbcie cos z tą gro bo nie naprawiacie tylko psujecie
    tyle w temacie

krasnoludek10, Kafelowy oraz kudlaty147 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pepe2013 dziękuję za sugestię, my postępujemy wg wewnętrznych zasad.
    A co Gracz to ma inną sugestię i życzenie, Ty byś pyk i zamykał a inni by się oburzali dlaczego wątek jest zamknięty skoro problemy codziennie się powtarzają.
    Wracając do tematu, gra nadal nie działa, nadal trwają prace i w dalszym ciągu nie mamy żadnych nowych informacji, kiedy to się skończy a gra zacznie działać. Mnie też jak wszystkich już to bardzo irytuje ale nie ma wyjścia, trzeba cierpliwie czekać na usunięcie problemów. Złość i frustracja w niczym nie pomoże, lepiej może iść odetchnąć na świeże powietrze a technicy niech działają.

krasnoludek10 i kudlaty147 lubią to.
  3. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

udalo sie zalogowac w nagrode krecacy sie kwiatek

krasnoludek10 lubi to.
  4. SMOD_Atena

marysiad8 to nie są błędy w grze a problemy związane z atakami DDoS, informacje są w Ogłoszeniach. Te o ewentualnych zwrotach/rekompensatach również tam będą opublikowane jak tylko takie otrzymamy.

Próbujcie, mnie teraz udało się zalogować i nawet zebrać i posiać eventowe zielsko.

krasnoludek10 lubi to.
  5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Ateno to przynajmniej wywalczcie w naszym imieniu czyli graczy, żeby BP przedłużało eventy po takich sytuacjach przynajmniej o 24h a nie jakieś nędzne 6 czy 12h. Bo niestety ale te przedłużenia czasowe są jak ich rekompensaty - nie skończymy bez dodatkowych kosztów finansowych eventu w tak krótkim czasie. Teraz jest weekend mamy więcej czasu, potem przedłużanie wpada w dzień powszedni i to jest paradoks, bo nie ma się tyle czasu, żeby się logować regularnie.

6. Lunari78

Lunari78 Książę forum

nie można wejść na farmę z klienta błąd 503 natomiast przez przeglądarkę microsofta cieżko wchodizi

krasnoludek10 lubi to.
  7. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Tak udałó się
    Ale czy na tym ma polegac gra ze nagle uda się na chwilę zalogowac?
    zresztą szkoda pisac to tylko strata czasu bo konkretnej odpowiedzi jak zwykle brak !!!!!!!!

8. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Udalo sie wejsc, posiac na PST i koniec... reszta lezy...
    Ciezko bedzie, prawie niemozliwe juz ukonczyc ten event...

9. paladyn09

paladyn09 Okazjonalny autor

Co za pytanie chyba wiadomo że z grą ten sam od kilku tygodni.

10. gera2010

gera2010 Mieszkaniec forum

Weszłam, obrobiłam żagle, po odświeżeniu wygląda, że zapamiętało... Idzie ku lepszemu (żeby tylko w złą godzinę nie napisać)

11. borik55

borik55 Forumowy żółtodziób

Najlepiej napisać Ataki DDos a co myślicie że w tą grę nie grają też informatycy którzy dobrze wiedzą że już nie ma Ataków bo potrafią to sprawdzić, a dla was to taka fajna wymówka

12. SMOD_Atena

My też jesteśmy Graczami i przekazujemy i Wasze i nasze opinie i sugestie ale co z tym zrobi Producent gry to już nie od nas zależy. Czasami decyzje są zgodne z oczekiwaniami Graczy a czasami niestety nie. Ostatni event jak dobrze pamiętam był przedłużony o 24h, wcześniej podczas dłuższej niedostępności gry eventy były wznawiane i po wznowieniu trwały 48 h.
    Ale tak jak wyżej prosiłam - dodawajcie swoje sugestie i opinie w wątkach dyskusyjnych - tam są zbierane i przekazywane przez kompetentnych członków Ekipy do Centrali BP a tutaj wątek zostanie zamknięty, wyląduje w archiwum i nikt tam nie będzie tych opinii przesiewał.
    marysiad8 jeden z Twoich postów usunęłam, z opiniami proszę się skierować do działu rozmów.

Nie, gra powinna działać bez problemów ale jest to gra online i jak widać nie zawsze jest to możliwe, szczególnie w przypadkach ataków DDoS.

Problemy są różne i dobrze byłoby je opisywać.
    Dzisiaj wystąpiły problemy z logowaniem ale wygląda na to, że udało się przywrócić prawidłowe działanie gry.

krasnoludek10 lubi to.
  13. Merrick

Merrick Moguł forum

działa i nie działa np;koło przerywa co chwile

krasnoludek10 lubi to.
  14. Goska2255

Goska2255 Czeladnik forum

nie masz racji gra działa wręcz wspaniale w tej części gdy cos trzeba kupić za realna kasę

Dzisiaj wystąpiły problemy z logowaniem ale wygląda na to, że udało się przywrócić prawidłowe działanie gry. z dużym naciskiem na 'wygląda" po 13 latach grania już czyszczenie ciasteczek i wglądanie przestaje bawić , tak wiem posty zaraz zostaną połączone za co MOD - jakaś tam dziękuję

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 sierpnia 2023
    krasnoludek10, Matisiek200 oraz hlnrys lubią to.
  15. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Dokładnie zakup florków bez problemu i potem zakup tajemniczych zagród. Ale żęby te zagrody postawić i przejść z pola na pole to juz inna historia.

Jestem ciekaw czy firma podejmie jakieś większe kroki by zabezpieczyć serwery przed atakimi czy po prostu będą czekać aż może "samo" sie uspokoi?

paladyn09 i krasnoludek10 lubią to.
  16. SMOD_Atena

Goska2255 Twój post usunęłam jako Spam, proszę nie zaśmiecać wątku. Bardzo proszę również zapoznać się i stosować do obowiązującego tutaj Regulaminu forum.

krasnoludek10 lubi to.
  17. kencik1983

kencik1983 Wyjątkowy talent

rano były problemy z zalogowaniem , a teraz od 30 minnut gra działa sprawnie i bez problemu

krasnoludek10 i SMOD_Atena lubią to.
  18. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Już nie działa.

krasnoludek10 lubi to.
  19. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Już nie działa xD Nie wytrzymię. Dobrze że na polu eventowym zdąrzyłem pozbierać... a będzie jakieś wydłużenie eventu?

krasnoludek10 lubi to.
  20. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Masakra normalnie

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.