Gra działa fatalnie, beznadziejnie wręcz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 16 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pepe2013 kolejny Twój post usunęłam, inne też będą usuwane jeśli podobnie do Twoich będą kilkakrotnie powtarzane. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej.

BabelkiKondzia proszę sobie wybrać odpowiedni wątek w dziale: Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń i pisać zgodnie z Regulaminem forum i zasadami poszczególnych działów.

Jak tylko Producent gry przyzna jakąkolwiek rekompensatę to informacje o tym jak zawsze znajdą się w dziale ogłoszeń.
    Zapraszam również do ponownego zapoznania się z OWH.

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2023
    krasnoludek10 lubi to.
  2. janeczka421

janeczka421 Czeladnik forum

szok, nie całą dobę gra działała i znowu nie można się zalogować to chyba szyderstwo z graczy >:(

krasnoludek10 i kencik1983 lubią to.
  3. Suruffka

Suruffka Forumowy żółtodziób

Niestety, nawet jak uda się zalogować to nie widać codziennego bonusu Franka, nie można zrobić zleceń sezonowych, nie zapisuje się to, co posiane

krasnoludek10 i bunny132 lubią to.
  4. SMOD_Atena

krasnoludek10 lubi to.
  5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

A dlaczego producent ma przyznawać bez konsultacji z graczem rekompensatę? Jest Panem i Władcą? To, że są ogólnikowo opisane OWH i Regulamin Forum w tej grze, to BP zapomina o tym, że do każdego produktu, również gier online stosuje się w naszym kraju inne przepisy, w tym również nadrzędne od OWH jak np. Kodeks Cywilny.

krasnoludek10 lubi to.
  6. 1tadzik

1tadzik Forumowy żółtodziób

Nadal nie można grać problem z zalogowaniem kończy mi się cierpolwość :cry::cry::cry:

krasnoludek10 lubi to.
  7. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Niestety nadal nic nie idzie. Gra ładuję się tylko w przeglądarce. Można sobie klikać pole specjalne i inne, ale nie ładuje ich. Na kliencie gra całkiem zdechła

krasnoludek10 lubi to.
  8. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Odpowiadasz mi na pytanie usuwając, mój post? To naprawdę robi się jakaś farsa.

Zadaję znowu pytanie ogólne: kiedy będzie gra dostępna? Pytam, bo nie będę w tym wątku dyskusyjnym wyszukiwał po kilku stronach czy padło takie pytanie i czy była odpowiedź, bo ten wątek już nie jest trybem pytającym a dyskusyjnym.

krasnoludek10 lubi to.
  9. SMOD_Atena

pepe2013 Producent gry jest jej właścicielem/sprzedawcą usługi, itd.... i tak on decyduje jakie rekompensaty należą się Graczom. W podanym wyżej OWH jest mowa również o reklamacjach.
    Na tym proszę zakończyć dyskusję na temat rekompensat bo nie tego dotyczy ten wątek.

Nie otrzymasz takiej odpowiedzi. Wyżej już napisałam, że nikt nie jest w stanie tego przewidzieć. Gdyby tak było to byłaby informacja w Oficjalnym Ogłoszeniu.

krasnoludek10 i kudlaty147 lubią to.
  10. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Dlaczego na chwilą obecną tryb logowania pojawia się prawidłowo, a po wejściu do gry nic nie działa?

11. SMOD_Atena

Trwają prace nad usunięciem problemów z logowaniem i na chwilę obecną nie mamy więcej informacji.

12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Wszystko działa tragicznie, ale działa. Boję się odświeżyć grę, że już nie będę mogła wejść :oops:
    edycja: odświeżyłam i stanęło na 45%, oj ja człek niemądry :oops:

13. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Mnie udało się zalogować. Nawet weszłam do Doliny. Chyba zebrałam drzewka. Chyba bo jest taniec kwiatków. Ale rośliny się nie wyświetlają a na pewno były posiane

14. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

i dalej barany z taczka

krasnoludek10 lubi to.
  15. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

Kolejny raz są problemy z wejściem na plansze, może by tak modzi zawnioskowali o zmniejszenie liczby zwierząt w powtarzalnym kroku , aby jednak umożliwić nam farmerom chociaż zdobycie pnącza albo obniżyć wymagania do jego zdobycia. Przy takim działaniu gry nie jest to możliwe.

krasnoludek10 lubi to.
  16. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Najgorsze w tym wszystkim jest to że wchodzimy na gre i tyle z tego , albo próbujemy sie zalogować przez 3godziny i co z tego wychodzi wielka d, mam nadzieje że w końcu naprawią ją i bedzie można bez problemów grać .

krasnoludek10 lubi to.
  17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

No niestety gra nie działa stabilnie. Udało mi się wejść na moje farmy, nawet zebrać i zasiać, ale dodanie wody i nawozu to sztuka. Nawet ręcznie próbowałam, ale się nie zapisuje. Trudno.....

krasnoludek10 i zefirek55 lubią to.
  18. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Dziękuję za odpowiedź.
    Zasadniczo nie rozumiem jednego... dlaczego ten wątek nie zostaje zamknięty przez Was Moderatorów? Zaczyna on zajmować kilka stron forum i za każdym razem tego typu spraw prowadzimy z Wami jałowe dyskusje, a są one związane z niczym innym jak frustracją związaną z niedziałającą grą.
    Nie można po prostu zrobić prostej drogi tego typu wątkowi jak zostaje utworzony:
    1. Odpowiadacie i wystawiacie oficjalne ogłoszenie, że gra na chwilą obecna nie działa i proszę czekać na dalsze info, - i watek pyk klameczka.
    2. Inni gracze znowu pytają - odsyłanie do ogłoszenia (ewentualnie utworzenie lub dodatkowo info gdzie jest wątek dyskusyjny) i pyk klameczka.
    3. I znowu wątek innego gracza z pytanie dlaczego gra nie działa - opcja kopiuj wklej pkt.2.

Potem po paru tygodniach człowiek szuka jakieś informacji i wyskakuje multum wątków niemerytorycznych składających się z kilku stron i to przypomina szukanie igły w stogu siana. Ma to jakiś sens? Chyba nie.

krasnoludek10, marysiad8 oraz zefirek55 lubią to.
  19. artemida1

artemida1 Młodszy ekspert

przyznajcie że gra nie działa w komunikacie i kiedy naprawicie np 2 godz
    a człowiek jak dzięcioł nie będzie klikał co chwilę

20. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Moim zdaniem gra działa fatalnie przez tą dolinę.Jak ją dodali zaczeły się problemy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.