Gra działa fatalnie, beznadziejnie wręcz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 16 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tuniek2580

tuniek2580 Czeladnik forum

U mnie to samo znowu będę w plecy z bonusami itp.

krasnoludek10 i PoloMit lubią to.
  2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Może dział IT odbiera urlopy od piątku i ma to w dudzie ,grajcie sobie jak chcecie .
    to nic ,ze coś poprawią skoro event na PSTwymaga systematycznego zbierania ,a tu się po prostu nie udaje.
    Jedna Atena przechodzi na inne pola ,ja niestety mogę kupić koszyk wyprzedażowy ,bo tylko on się ukazuje po zalogowaniu,kpina8)8)8)

3. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

już czwartą godzinę gra szwankuje a komunikatu nie ma.

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Udało mi się wejść do gry i na forum po wielominutowym klikaniu i sprawdzaniu ,czy gra działa.
    Hlnrys ma rację pytając, czy te ataki zostały gdzieś zgłoszone. Najwyraźniej nasi informatycy nie radzą sobie z tym problemem. Jeżeli ataki na DDOS to prawda, to należy to zgłosić odpowiednim organom, bo to jest przestępstwo zagrożone karą, w zależności od kraju zgłoszenia karą chyba więzienia. Taką mam nadzieję.......

5. Suruffka

Suruffka Forumowy żółtodziób

To jeszcze dodam, że nawet jak uda mi sie zalogować, wejdę na główną łąkę, zbiorę, zasieję to i tak nic z tego się nie zapisuje - nie da się grać :(

6. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Gra nie działa w dalszym ciągu !!!!
    może wreszcie cos z tym zrobicie co ?
    A odpowiedzi typu BP próbuje zaradzic problemom to czysta kpina !!
    Tak samo jak kody bonusowe.
    Powtarzam po raz kolejny
    Zamknąć gre na kilka dni i usunąć błedy

Czy to takie trudne ????

7. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

No i lipa. W kliencie po kliknięciu zaloguj jest tyl WSOD - biały ekran śmierci gry farmerama z krzyżykiem u góry po lewej w tymże okniexDxD. Jak mnie to już wcale nie dziwi.

8. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

Jak to nie ma bonusow ? Jest nalesnik do zakupienia w koszyczku8)xD

9. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

W tej chwili dostepny jest tylko widok głównej planszy. Na żadne pole nie można wejść. Niedobrze. Sianie na PST to robota w zegarkiem w ręku...
    Kgysta a weź xD tu żaden naleśnik nie pomoze xD nawet tak soczysty jak amerykanski...

10. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

U mnie działa gra, wolno ale da się zebrać co trzeba zanim się znowu zablokuje wszystkoxD.

krasnoludek10 i PoloMit lubią to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poprawka - przechodziłam, teraz też już nic nie mogę, ale już się tym zajmują i miejmy nadzieję, że szybko to ogarną.

Przypominam, że nie jest to dział dyskusyjny. Proszę przenieść się z dalszymi rozmowami do działu rozmów żeby tutaj nie gubiły się pytania i zgłaszane problemy.

krasnoludek10, PoloMit oraz GreenHills lubią to.
  12. Agata5959

Agata5959 Czeladnik forum

Chyba cos się ruszyło, udało mi się wejść na wszystkie pola. Mam nadzieję, że już będzie dobrze

13. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Też mi się udało. Zatem wskakuje w gumiaki i robię bo nie wiadomo co będzie ;)

14. SMOD_Atena

daine61 Twój post usunęłam, niczego do tematu nie wnosił.
    Kolejny post również usunęłam.

A jeśli już chcesz wiedzieć to przeczytaj post Gracza powyżej, podał informacje, że gra działa a to tutaj akurat jest ważne.

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2023
    krasnoludek10 lubi to.
  15. SMOD_Atena

ania12355 z tego typu sugestiami zapraszam tutaj: Prace konserwacyjne. Post usuwam.

W tym temacie proszę zgłaszać ewentualne problemy i pytania.

krasnoludek10 lubi to.
  16. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Znowu serwer padł? Nic nie mogę zrobić. Owce na 45%...

Oj chyba jednak tylko chwilowa zadyszka bo znowu działa ale ciekawe na jak długo...

krasnoludek10 i Matisiek200 lubią to.
  17. janeczka421

janeczka421 Czeladnik forum

u mnie działa ale najpierw musze zaakceptować prywatność a jak nie to wcale nie wgrywa gry , :(

18. Asikv

Asikv Stały bywalec

U mnie też bardzo kiepsko.... i wczoraj i dzisiaj zawiesza albo wywala :(
    Cierpliwości wszystkim życzę.... (... sobie też)

krasnoludek10 i Matisiek200 lubią to.
  19. Agata5959

Agata5959 Czeladnik forum

Przed chwilą weszłam na grę i pełne zaskoczenie - nie wyświetliło się okienko prywatności. Mam nadzieję, że błąd został wreszcie naprawiony

20. paladyn09

paladyn09 Czeladnik forum

Witam,

czy to już będzie normą podczas wprowadzania nowych eventów, że nie będzie można się zalogować przez kilka godzin, a jak się już w końcu uda to gra nie będzie działać normalnie. Naprawdę zaczyna to być chorym zjawiskiem, że za każdym razem nie można wprowadzić normalnie eventów i grać. Nie mówmy znowu tylko o ciasteczkach, przeglądarkach itp, bo błąd nie leży tu po winie graczy. Ile razy można usuwać historię itp oraz instalować klienta.Po co te eventy skoro nie można z nich w pełni korzystać (siać zbierać itp.), a czas w nich ucieka nawet jak gra nie działa. Cierpliwość naprawdę ma swoje granice.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.