Gra działa fatalnie, beznadziejnie wręcz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 16 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety chyba mamy powtórkę z rozrywki, miejmy nadzieję, że szybko się z tym problemem uporają.

Mnie teraz po wyczyszczeniu pamięci udało się zalogować, zobaczę co dalej.

2. maciekmietek

maciekmietek Młodszy ekspert

3. SMOD_Atena

Co prawda poszczególne plansze wgrywają się wolniej ale na razie gra działa.

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

to masz Ateno jakiś cudowny serwer ,bo umnie na żadnej z 4 dostępnych mi przeglądarek ,ani na kliencie niestety nie moge przejść dalej niż 55% owiec na taczce .8)8)8)

5. SMOD_Atena

Ten sam co wszyscy, przeglądarka Ccleaner :)
    Ale chyba pochwaliłam dzień przed zachodem słońca, bo niby gra się załadowała i przeszłam po kilku łąkach ale teraz utknęłam w Dolinie :(

6. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Nie działa , na żadnej przeglądarce.

7. Agata5959

Agata5959 Czeladnik forum

Po wielu próbach udało mi się zalogować i na tym koniec, po odświeżeniu gry ładuje się - jest 45% i jest ... i cały czas tak samo 45%

8. kasiamoja1

kasiamoja1 Mieszkaniec forum

Nie działa. Ateno :) - wiemy, że w centrali mają problemy, ale to ich broszka, żeby - być może - postawić na lepszych informatyków lub bardziej ich pozytywnie motywować. Kod bonusowy - za takie problemy, mało adekwatny. To takie uwagi do tej nieszczęsnej centrali.

9. SMOD_Atena

No niestety, aktualnie u mnie też wisi:

errr.png

kasiamoja1 zostaw proszę swoją opinię i sugestie tutaj: Prace konserwacyjne.

10. Suruffka

Suruffka Forumowy żółtodziób

U mnie dziś (piątek) od około 10.00 też jest źle. Najpierw nie mogłam się zalogować, teraz mam tylko dostęp do głównej łąki

11. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Gram na chrome,udało mi się wejśc ale kiepsko to widzę- zebrałam ( mam nadzieję ) biedronki ale już z nakarmieniem problem... Wcześniej udało mi się wejść na PST,teraz juz mnie nie wpuszcza. Tylko główna łąka jest dostępna. Ale kwiatki się kreca non stop.

12. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Mnie parę minut temu udało się zalogować ale w dolinie nie mogłam zebrać drzewek. Teraz już nawet Zalogować się nie mogę

13. PoloMit

PoloMit Komandor forum

U mnie od rana cały czas wywala, nic nie mogę zrobić, tylko kwiatki się kręcą, coraz bardziej koszmarnie :(

14. guska74

guska74 Czeladnik forum

gra nie działa,od godziny probuję i lipa,aż sie odechciewa grać,.Kiedy wreszcie usuna te problemy.

15. mikolaj20

mikolaj20 Czeladnik forum

masakra... po co ja zaczynałem kolejny event jak takie są problemy...

16. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Dokladnie, Nie da sie robic eventu, nie ma mozliwosci wejscia na pole, jakos sie zalogowalam ale co z tego, jak gra nie dziala.

17. opal60

opal60 Czeladnik forum

Czyżby nowa tradycja - kolejny piątek i gra nie działa? Naprawdę zaczyna brakować cierpliwości.

18. tamako

tamako Ekspert forum

Gra jak działa tak jak u nas w innych krajach to bardzo mnie to dziwi że są chętni do gry sorki brak słów

krasnoludek10 i PoloMit lubią to.
  19. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Lipa lipą, tylko jak w przypadku dłuższego braku dostępności do gry skonczyć event na PST? Tam żadne bonusy nie działają. Niczym nie podgonię .

20. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

od godziny nie moge zebrac i nic zrobic na farmie znowu wekend z awariami

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.