Gra cały czas sie wiesza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Astor1992, 9 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Astor1992

Astor1992 Forumowy żółtodziób

Dziś włączyłam grę rano o 9:00 i do tej pory nie pozbierałam wszystkich pól ponieważ gra cały czas się wiesza. Loguje się na pasku do 100% i pasek znika a ja jestem w tym samym miejscu co byłam czyli nie przechodzi mi na poszczególne pola zwłaszcza problem jest na Bahamaramie. Czy ktoś mi powie co się dzieje? Bo ostatnio grało się normalnie i przechodziło z pola na pole a dziś mnie zaraz szlak trafi bo nie mogę nic zrobić bo loguje i nic loguje i nic i tak w kółko. :( chyba to już nie na moją cierpliwość ta gra.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Grasz na przeglądarce czy na zainstalowanej aplikacji autonomicznego klienta?

3. Astor1992

Na przeglądarce

4. SMOD_Atena

W takim razie wyczyść proszę pamięć przeglądarki i ciasteczka cookies: Pamięć podręczna i ciasteczka
    i/lub sprawdź działanie gry na innej przeglądarce (Chrome, Mozilla, Edge).

Zapraszam również do zapoznania się z poradnikiem: Autonomiczny klient do pobrania, być może klient będzie dla Twojego sprzętu i oprogramowania odpowiedniejszy - ma niższe wymagania.

Daj znać czy po zastosowaniu się do wskazówek problemy nadal występują?

5. Astor1992

od zawsze uzywam chrome i nie mam zamiaru pobierac jakiegos klienta. do tej pory nie mialam problemow z logowaniem i przechodzeniem plynnym na inne pola a dzien dzisiejszy to tragedia. jesli jutro bedzie sie to samo dziac to zegam sie z gra.

mozna zamknac temat...

6. SMOD_Atena

Być może weszła jakaś aktualizacja przeglądarki skoro wcześniej gra działała na niej płynnie i przez jakiś czas teraz mogą występować problemy z płynnością gry, dlatego proponuję klienta, który ma niższe wymagania sprzętowe, ale skoro nie chcesz to już Twoja decyzja.

A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.