Floreny - jak i na co wydawać? - mini poradnik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika miczab25, 8 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miczab25

miczab25 Forumowy żółtodziób

Witam, jestem w posiadaniu sumki florenów, lecz po niedawnym powrocie do gry nie wiem za bardzo co z nimi zrobić. Chciałbym je w jak najlepszy sposób wykorzystać nie marnować na głupoty. Dlatego przychodzę z pytaniem: na co je najlepiej wydać? Jest jakiś sprawdzony poradnik co się najbardziej opłaca? Drugie moje pytanie - przy okazji - jak rozwijać swoją farmę, mianowicie w co iść? W zwierzęta i hodowlę? W uprawę? Może w drzewka? Nie wiem za bardzo na czym się skupić, bo póki co to robię zadania i wszystkie materiały, które tworzę i zdobywam przeznaczam na kompletowanie zadań z panelu misji, a może lepiej tego nie robić? Nie wiem.

aleksandra i bogusiania lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Najlepiej chyba będzie jak zapoznasz się ze wskazówkami Graczy odnośnie różnych możliwości w grze i sam zdecydujesz bo każdy ma inne priorytety. Znajdziesz je w tym wątku: Nieoficjalny Poradnik Farmeramy.
    Dopytać odnośnie tych porad i porozmawiać z innymi Graczami możesz np. tutaj: Nieoficjalny Poradnik Farmeramy - Dyskusje.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Jakbym miała dużo florenów, to bym poczekała z ich wydawaniem, bo czasami są oferty zakupu właśnie za fl gałęzi pnącza, które dają PD x Poziom Farmy, czyli można szybciej przechodzić poziomy w grze:)

4. SMOD_Atena

bogusiania lubi to.
  5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.