ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika morelka1, 17 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. morelka1

morelka1 Okazjonalny autor

dlaczego nie dziala dzisiejszy ewent
    Plażowy klub "Pod dzikim bananem"

Czcionkę zmieniłam do regulaminowego, domyślnego rozmiaru 4.
    MOD_Cookie

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 czerwca 2020
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 czerwca 2020
    MOD_Cookie lubi to.
  3. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Niestety z przyczyn technicznych start eventu został przesunięty na godzinę 16:00. Informacja została podana w Ogłoszeniu:
    Witajcie Farmerzy,

Z przyczyn technicznych musimy przesunąć start eventu na godzinę 16:00.
    Nowy czas wydarzenia przedstawiamy poniżej:

Środa, 17.06.2020, godz. 16:00

Wtorek, 23.06.2020, godz. 16:00

Przepraszamy za problemy z tym związane,

Ze względu na przeniesienie wydarzeń został także przygotowany kod bonusowy: TOOLATE :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Ok, a mam pytanie kto odda mi wypadajki, które powinny wypaść, a nie zrobiły tego, bo event przesunięty a ja zebrałam plony? Nie siedzę cały czas na forum i nie zwracam uwagi na informację. Ot, takie mam pytanie :cry:

5. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Popieram, też jestem bez wypadajek, a próby imprezowe w żaden sposób mi nie zrekompensują braku wypadajek.
    Po za tym. nie zawsze jest czas by wejść na forum i poczytać (robię tak zawsze, gdy mam czas, bo już kilka razy zrobiono mnie w bambuko, tak i dzisiaj nie było czasu o 14-stej poczytać forum). No cóż tym razem chyba hamaczek, bo nie odrobię wypadajek, a SN nie zamierzam zużyć więcej niż zazwyczaj.>:(:mad:

6. MOD_Cookie

Wypadajek niestety nikt nie zwróci- jestem w podobnej sytuacji, ponieważ też zebrałam rośliny z plantacji zanim zorientowałam się o przesunięciu terminu. Producent ze względu na zaistniałą sytuację i problemy techniczne udostępnił kod bonusowy TOOLATE i jest to w pewnym sensie forma "rekompensaty".
    Czasu jest jeszcze sporo, a wypadajki całkiem dobrze wypadają z pól, więc damy radę ;)
    glajda1011 rozumiem Twoje niezadowolenie, ale przypominam, że nie jest to wątek dyskusyjny. Z opiniami zapraszam do wątku dyskusyjnego: >>klik<<.

7. katbit

Ok, dzięki musiałam się pożalić ;) ja pytań więcej nie mam.
    Pozdrawiam ciepło

8. MOD_Cookie

Takich "gap" jak my jest więcej :D Szczególnie widać to w wątku eventowym, gdzie zapraszam ;)

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

zx221 lubi to.
  9. katbit

Nie, dzięki można zamknąc.

10. MOD_Cookie

Poczekam jeszcze na odpowiedź Gracza morelka1 ;)

11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

aisa7777, Twój post usunęłam ponieważ nie miał on nic wspólnego z tym tematem. Z tego co widzę oba itemy są wysyłane. Jeśli Tobie się to nie udaje, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną. Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek dla swojego pytania.

Autorka tematu, czyli morelka1 od wczoraj nie miała nowych pytań, w związku z czym wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.