Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a 24h? to juz coś czy jeszcze nic? tak tylko z ciekawości pytam:)

MRT_Greg i Dorota1020 lubią to.
  2. remo77

remo77 Forumowy żółtodziób

nie wiem po co stawia sie nam na sile czarne kikuty w pnaczu skoro on nic nie daje.jak bedziemy chcieli siac kwiaty to posiejemy,a i tak 10 procent nam nic nie daje.bo kwiaty maja swoj czas wzrostu[ciach]

Niestosowną treść usunęłam z posta.
    MOD_Salsa

3. azikowo

azikowo Fanatyk forum

remo77 a nie można grzeczniej?

Dorota1020 lubi to.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Pamiętam jak byłam trochę rozczarowana gdy pomimo usilnych starań. Przez długo ładującą się farmę nie zdobyłam serwowni:(:(.

Skończyłam właśnie zad 4.
    Jeszcze 5 tys. aerokwiecia w zad 5:)
    Niedźwiadki zdobyte:inlove::inlove:

-MarekW-, gosiagosia60 oraz azikowo lubią to.
  5. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

No jak tak można bez lapka na wakacje??? Toż to szok !!!! Event nie ma wakacji i choć 2-3 x na dzień trza wstąpić na farmę:pxDxDZa 30min. zbieram kwiecie eventowe a wylatywajki jutro będą w komplecie....;)

myszamm, dotikampo oraz azikowo lubią to.
  6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

to teraz skończysz, bo jeszcze dużo czasu:) a sery taniej kupić niż produkować:)
    gratuluję misiaczków

_Olenka47 lubi to.
  7. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

To szczęście uśmiechnęło się do ciebie ...nie ma pewności czy kwiatki będą na wymianę :)

8. azikowo

azikowo Fanatyk forum

poprawię się na tych wakacjach, zwłaszcza,że do Rumuni jadę, jeden lapek w tą czy w tą co za roznica, bogatemu wszystko wolno a i kolejny fajny event zrobie:)

a z imprezowych wejściówek żółtą strzygalnię królików trafiłam, trudno:( może kolejnym razem coś fajniejszego wpadnie, w każdym razie pełna kolekcje kwiatkow na pnącze posiadam:)

kgospoda i Farmani15 lubią to.
  9. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

A po co niby Bogatemu Florenowiec, a mnie bidnej biduli by się przydał, oj by się przedał :D

Event skończony, czekam na mą rekompensatę.

10. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

wreszcie zaliczone w 100% 3 zad.czasowe i -pozostałe też juz za mna wiec caly event do lamusa ,pnącze super jak dla mnie ziarnko do ziarnka ......

azikowo, Dorota1020 oraz patrycja9922 lubią to.
  11. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Mam taką cichutką nadzieję,bo realnej gotówki nie wydaję i już,płakać nie będę ,jeszcze zdobędę wejściówki i kiedyś trafię;)

azikowo i Dorota1020 lubią to.
  12. patrycja9922

Dzięki:)
    1 misiaczek zebrany w stodole siedzi samotnie.
    koło:
    2 440 TPD
    1x struś górnik
    8 turbo nawóz Zosi
    Bez komentarza..
    Kwiatki-.- :cry::cry::cry:

kgospoda, Dorota1020 oraz azikowo lubią to.
  13. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

O wycieczkach objazdowych to mogłybyśmy podyskutować, bo ja też uwielbiam (o matko, znowu będzie, że tylko zachwyty na forum :p). Dla równowagi powiem, że marchewka z wodą rośnie aż 7 minut i uważam to za skandal -.-

W temacie eventowym: event nadal jest skończony, wypadajek na plusie ileśtam (no dobra, sprawdziłam - 63)

14. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Kikutem lepiej się nie podcierać bo można się poharatać. Kikut można sobie wsadzić. Właśnie tam.

Trudno powiedzieć czy 24h to dużo czy mało. Dla ewentu, który trwa 2 tygodnie to jak pryszcz. Uważam, że wręcz winno się podziękować obsuwowiczom, za ten akt. W tym czasie forumowicz ma możliwość zapoznania się ze słownikiem wyrazów brzydkich a co bardziej rozwinięty ze słownikiem synonimów wyrazów brzydkich. Pogłębia to jego wiedzę, rozwija intelektualnie i pozwala nabrać nieco rynsztokowej ogłady. W czasie tych 24 godzin ponadto można zaznajomić się z wieloraką tematyką, np co programiści mogą sobie zrobić z takim ewentem. Jednak, przez wzgląd na własny jak osób odpowiedzialnych za porządek na forum nie warto dać się ponosić emocjom. To (zazwyczaj) niczego nie zmieni a może mieć wręcz przyczynek do post 2498. A przecież każdemu zdrowo myślącemu farmerowi, na tym nie zależy.
    Jeśli jednak ewent trwa krócej niż 3 dni, to, jak nietrudno się domyślić nie ma czasu na zaznajomienie się ze słownikiem synonimów a tym samym przyczynek do post 2498 jest zdecydowanie bardziej prawdopodobny.

Chciałbym jeszcze tylko dodać, nim jakiś nadgorliwy MOD uzna, że niniejszy post jest nie na temat - cieszy mnie niezmiernie informacja o obsuwie dot niniejszego ewentu. Jej brak bardzo by mnie zmartwił, kazałby się zastanowić czy aby na pewno BP nie jest w stanie mnie zaskoczyć, wpływając na np rozstrojenie nerwowe a tym samym zmusić do powrotu do nałogu...

15. patrycja9922

Pszenica tak samo skandalicznie długo rośnie.
    Ciekawe ile wypadajek wypadnie z pszenicy?o_O

godia17 i Dorota1020 lubią to.
  16. monix013

monix013 Forumowy żółtodziób

mam pytanie do osób, które już ukończyły zadanie 3, czy te punkty również się zbiera z zagród-warsztacików czy tylko zwykłe zagrody?

17. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Tak co drugi, trzeci zbiór z marchewki jakiś marny ładunek wypada :)

18. marynia53

marynia53 Cesarz forum

nestety, tylko zagrody nawet kolorowe ale bez warsztatów.

19. azikowo

azikowo Fanatyk forum

oj mogłybyśmy np zdjęcia pooglądać:):):)
    a z kolejnej imprezowej wejściowki kolejny łubin do kolekcji:)i skarpeta, która mnie bardzo kocha:(

starsze warsztaty czyli papauzie pióra, wytwórnia masla i tartak bobrow, mroczne warsztaty, wszystko jest w OO

Ostatnie edytowanie: 19 stycznia 2015
    agbiko lubi to.
  20. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

a co bogaty nie może już być bogatszy, apetyt rośnie w miarę jedzenia :p poza tym potrzebne mi florki na drzewka XXL z bahamy co by Ci trochę kolekcję różowych fabryk podczas GT zmniejszyć...

idę składać samolot :p

0olimpia0 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.