Opinie Dzień w muzeum

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Czy przypadkiem nagroda za całość nie przypada na pkt.6 z tabeli. Jeśli tak to pnącze możemy odebrać po zrobieniu całości eventu ?

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

W sumie ten bursztyn jest potrzebny tylko , żeby zdobyć rośliny na rozsianie , ale tyle czekać ?
    Mowy nie ma , kupię koszyk i gitara .

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko po co????
    przy premium dostaniesz 10...wiec mozna podzielic

4. xBabciaEwa

W sumie masz rację , o premium zapomniałam , że tam takie dobroci dają , ot skleroza jak nic .

5. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

Norbi, dzieki.

juz sie zastanawialam jak podzielic te 5 szt. zeby moc zrobic obie czesci:):):)

Ostatnie edytowanie: 3 września 2020
  6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Nawet nie mając Premium dostaniesz 5 szt. bursztynu umożliwiające ukręcenie wybranej rośliny na rozsiew. Zanim się dojdziesz z nią do 7 kroku (dopiero po jego zrobieniu da się wyprodukować drugą roślinę na rozsiew), to przecież na nowo bursztyn Ci dopisze:)

7. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

dopatrzylismy, tylko przyjelam, ze to dla tych co beda sie wspomagac koszyczkami:):)

8. miruśka16

miruśka16 Czeladnik forum

a prosze mi powiedzieć ile roslinek dostaniemy jeśli w młynie puścimy wsad 1xbursztyn +1xbarwnik a ile dając po 10xbursztyn +10xbarwnik

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wiem Norbi, już Marion pisała, że poradnik zostanie uzupełniony.:)
    Dobrze, bo już myślałam, że teraz będzie taka "mechanika" - jak jesteś nieuważny, to umożliwiamy ci zakup.:)

10. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

odpowiednio 1 i 10 roślin

11. BA_Marion

Post osoby z nickiem łamiącym Regulamin Forum został usunięty (wraz z odpowiedzią). Użytkownika posługującego się tą nieregulaminową nazwą proszę o kontakt z Pomocą Techniczną celem zmiany nicka. Poradnik, jak skontaktować się z Pomocą Techniczną znajduje się tutaj: KLIK. W przeciwnym razie na konto zostaną nałożone punkty karne.

niebo016 lubi to.
  12. miruśka16

miruśka16 Czeladnik forum

czyli puszczając młyn z opcji produkcji 1 x dostaniemy 1 ziarnko roslinki x 5 kręceń da na 5 ziarnek roslinki a puszczając opcję 1 x 10 dostaniemy 10 ziarnek roślinki ??? to jakis bezsens ,chyba kazdemy zależy na więkrzej ilości na rozsiew roslinki

niebo016 lubi to.
  13. xBabciaEwa

Masz rację , ja jakaś w gorącej wodzie , niecierpliwa się zrobiłam na stare lata .
    Wszystko jasne , idę obiad dokończyć .

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja chyba nie robię...Zostało mi 10 leveli do zdobycia 600-nego,to mi to pnącze chyba lotto...:p No i itemu ze słoniem nie ma...xD

15. BA_Marion

Jest już uzupełniony:)

Koszt produkcji 1 rośliny w obu wariantach jest ten sam. Przy drugim otrzymujesz 10 roślin, ale i zużywasz 10 bursztynów i 10 barwników.

Mcgregoro, usunęłam post mało związany z eventem...

Ostatnie edytowanie: 3 września 2020
  16. niebo016

niebo016 Generał forum

Ścieżek alchemii nie robiłam więc zadam pytanie: Z jednego bursztynu i z jednego barwnika otrzymam 1 nasiono ewentówki, potem powiedzmy wysiewam na dużym polu i otrzymuje 5 sztuk które znów wysiewam zbieram itd? Pytam tylko dlatego bo w innym ewencie z nasiona produkowało się roślinę której potem nie można było wysiewać.

kalinamala i magdusia668 lubią to.
  17. BA_Marion

Rośliny, które zbierzesz z pola możesz już normalnie siać. Przy tej mechanice tylko produkcja pierwszych roślin (na rozsiew) jest troszkę udziwniona. Później już sianie przebiega standardowo:)

18. niebo016

niebo016 Generał forum

Super, dziękuję za odpowiedź :). Teraz tylko wybrać od czego zacząć, może od amonitki? :) zobaczymy. :)

19. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Witam, a ja mam pytanko o te skrzynie neonowych zagród - czy to będą zagrody tylko na Bahama?

Będę robić na pewno do pnącza - bardzo mi pasuje ten 10% bonus skracający czas dla roślin z kategorii Inne, a dalej to tyle ile zdążę będę miała mocno zajęty weekend w realu, a niestety czas na ten event mocno okroili:(

kalinamala, magdusia668 oraz niebo016 lubią to.
  20. siwa697

siwa697 Młodszy ekspert

Czy John Cytryna musi być postawiony na polu Plantacji, czy może być na innym polu farmy.

niebo016 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.