Dyskusje do tygodnika ,,Zagadkowiec Konkursowiec''

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika krasnoludek10, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Tu możecie dyskutować o TEJ gazetce i umieszczać prace ;) Czy wolicie żebym do każdego konkursu założył oddzielny wątek do prac i dyskusji o konkursach :) ?

2. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Jakiej dyskusji Ty się spodziewasz, jak każesz nam potgęwać, hę? -.-

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Krasnoludku powiedz mi proszę czemu ma służyć ten drugi wątek? Oba z tego co widzę znajdują się w Użytkownikach, to raz, a dwa rozumiem że byłoby jeszcze o czym dyskutować gdybyś cokolwiek twórczego poza zamieszczeniem pierwszego ogólnego posta w tym pierwszym wątku zamieścił, tak jak zresztą ów post sugeruje. Ale o czym my mamy tutaj dyskutować skoro tam nic nie ma? :)

4. krasnoludek10

jest :p I już się Krzychu nie czepiaj bo to tylko ze względu na ciebie założyłem ten wątek :p

5. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

cbdu
    Potęga na potędze i gazetka staje się niewidoczna. Nawet SMOD_Chris stwierdził, że nic tam nie ma 8)
    A nie można było zrobić gazetki o kwiatkach na przykład? -.-

6. krasnoludek10

nie, bo jestem nietypowym facetem :D

7. krasnoludek10

O tym wątku również zapomniałeś ??? czy masz jakieś plany związane z nim ???
    Bo widzę że tutaj się nic nie dzieje :)

8. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

A może ogłosisz konkurs na gazetkę? Wraz z pomysłem graficznym i merytorycznym, zagadkami i reportażami... I po Twojej akceptacji, umieścisz wszystko pod swoim nickiem...?

Nietypowym facetem byłbyś, gdybyś napisał właśnie o kwiatkach. Więc podpowiadając - choć jakoś mi się widzi, że to ostatni (przed moderatorskim) wpis w tym wątku: Może napiszesz coś typowego dla facetów - w Twoim wieku - o samochodach, muzyce, grach (hmmm... byle nie konkurencyjnych online).

Co jeszcze interesuje chłopców w tym wieku?

Pozdr
    MRT

9. krasnoludek10

Dobra, przyznaję się :p Zakujcie mnie w kajdany :D ! Nie mam czasu na pisanie gazetki a zresztą tutaj nikt jej nie czyta ani nie dyskutuje o niej :( Na zoo było więcej osób czytających :( A raczej nie mnie tylko mnie za nie wywiązywanie się z obowiązku pisarskiego wg Was :p I I zakujcie też ten wątek ;) A co do Klubu to się zobaczy :);)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Krasnoludku,mam rozumieć,że ten temat jest do zamknięcia?

11. krasnoludek10

Tak, w moim języku - tak :D

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.