dostep do gry na klient?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Roamntyk1982, 20 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roamntyk1982

Roamntyk1982 Stary wyjadacz

dobry uzyskałem juz od fotki nr ID co teraz com mi jest potrzebny.?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żeby zalogować się do gry korzystając z klienta to musisz mieć login (nazwę użytkownika) i hasło. Sam ID do logowania nie jest potrzebny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Roamntyk1982

nick z fotki zostanie . ten sam i lvl .tak tak jakbym czynał od nowa przy zakładaniu konta gry na farmeramie. .? czy dobrze rozumiem .

4. SMOD_Atena

Jeśli uzyskasz z portalu fotka.pl login i hasło do konta czyli rozdzielą konto Farmeramy, które na tym portalu było założone to z tymi danymi będziesz mógł zalogować się do gry na kliencie. Bez danych dostępowych zalogowanie nie będzie możliwe.

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

Roamntyk1982 lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak, pod warunkiem, że znasz hasło, które wygenerowała fotka.
    Jeśli nie, to możesz skorzystać z opcji "zapomniałem hasła", na pocztę dostaniesz możliwość zresetowania.
    Na nieistniejącą pocztę przypisaną przez fotkę.
    Więc póki co kicha, na kliencie nie pograsz.
    Zawsze możesz spróbować zmienić maila wykonując poniższe czynności:

1. Kopii przedniej i odwrotnej strony Twojego dowodu osobistego (nr PESEL, nr i seria dowodu mogą zostać zamazane/zakryte).
    2. Informacji na temat gry, serwera, numeru identyfikacyjnego.
    3. Nazwy użytkownika, z którą konto zostało po raz pierwszy zarejestrowane.
    4. Dowodów na temat transakcji płatności (skany kwitów płatności, numerów transakcji, numerów telefonu stacjonarnego/komórkowego, z którego przeprowadzona została rozmowa lub wysłany SMS itd.).
    5. W przypadku, jeżeli nie masz już dostępu do starej skrytki pocztowej, potrzebujemy dodatkowo pisma Twojego operatora konta e-mail lub udokumentowania, że stary adres e-mail rzeczywiście należał do Ciebie. Udokumentowaniem takim może być np. mail przesłany dalej ze starego adresu lub wydruk maila. Prześlij nam te informacje np. faksem lub w formie załącznika (w formacie bmp, pdf) do Twojej następnej odpowiedzi.

Dokumenty można przesłać tylko w formie załączników! Dodanie ich do pierwszej wiadomości nie jest możliwe, ale istnieje opcja odpisania nawet na automatyczną odpowiedź o tym, że zgłoszenie zostało przez nas przyjęte. Wówczas można dodać dokumenty.

Po otrzymaniu tych informacji, support dokona weryfikacji przesłanych danych i zmiany maila na koncie (o ile dane te będą się potwierdzały z naszą bazą danych).

Odpowiedź od supportu nastąpi na nowy adres e-mail.

https://board-pl.farmerama.com/threads/zmiana-adresu-e-mail-lub-hasła.10516/#post-36632

Nie uzyska.
    Dobrze wiesz, że poczty dawno nie ma.
    Admin strony odesłał do was i od kilku dni milczy.
    Także...

Roamntyk1982 lubi to.
  6. SMOD_Atena

hlnrys dziękuję za pomoc.

Wiem, że poczty na fotce nie ma, ale ja o poczcie nic nie pisałam tylko o rozdzieleniu kont co powinna przeprowadzić administracja tamtego portalu, bo z nim powiązane jest konto w grze.

7. hlnrys

Napiszę jeszcze raz:
    Admin odesłał do Was i to wszystko.
    Kolejne pytania w tej kwestii pozostają bez odpowiedzi.
    Pewnie w ogóle nie dysponują danymi logowania.
    Hasło jest generowane przez automat.
    (Jestem ciekawy, co mi odpiszecie z PT).

8. Roamntyk1982

niemoge znalesc czy przez
    do mnie tez od soboty i o poniedziałki milczy niedopisali an wiadomosc przez pomocy techniczna kiedys to odrazu odpisywali . a tu nic . moze cos sie im stało ze nieodpisuja . na nasze imeile z PT .

9. hlnrys

Nie odpisują bo mają lipę.
    Pocztę zlikwidowali, a automat dalej na nią zakłada konta.
    Zapytałem PT o ten "niecny proceder".
    Będę cisnął do bólu.
    Tak być nie może.
    Niech cudują, uruchomia pocztę, albo niech BP zerwie umowę i przypisze istniejącą pocztę.
    Nie wiem, tak zostać nie może.
    Zresztą jak serwis padnie to razem z nim wszystkie założone tam konta Farmeramy pójdą się paść.

Ostatnie edytowanie: 20 stycznia 2021
    olgs3 lubi to.
  10. SMOD_Atena

Roamntyk1982 jeśli chcesz napisać do naszej Pomocy technicznej prośbę o zmianę maila to tutaj jest poradnik: Pomoc Techniczna.

Musisz jednak posiadać alternatywny adres do korespondencji, w wypełnianym formularzu nie zmieniać automatycznie wpisanego adresu i do korespondencji dołączyć (napisać w treści wiadomości) ten aktualny adres, na który również otrzymasz odpowiedź i wskazówki.

Na odpowiedzi od administratora fotki nie mamy żadnego wpływu.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

11. Roamntyk1982

jak sie nieda uzyskac od nich infotmacji to zaczekam jeszcze kilka dni lub 2 tygodnie i zobaczymy sie polepszy gra na farmie . gdy znikna problemy .

12. SMOD_Atena

W takim razie temat tymczasem zamykam.

Roamntyk1982 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.