Dostęp do forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 29 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

Witam, nie mogę pisać na forum. Po wejściu z gry z tej górnej ikonki odpala się główna strona forum ale bez pamiętania mojego zalogowania w grze. Jedynie można odczytywać posty.

Teraz piszę z Puffina i jest oki.
    Na kompie używam IE 11 i nie działa, a przed tymi 24 godzinnymi testami unity wszystko było dobrze.
    Normalnie używałem Firefox 64bit ale teraz próba odpalenia Flash zawiesza kompa

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj cyfrzakk.

Z tego co jest napisane w ogłoszeniu wynika, że dla przeglądarki IE nie będzie wsparcia w technologii Unity, być może dlatego już teraz zaczynają się problemy.

Na Firefox nie powinno być żadnych problemów, być może u Ciebie trzeba zastosować standardowe czynności czyszczenia pamięci i ciasteczek i/lub aktualizacja AFP czy przeglądarki. Sprawdź proszę też na Chrome.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

unity to wiem nie działa na ie, ale to niepamiętanie użytkownika jest dla Flash

możliwe że przez kończenie się Flasha tak jest, zobaczymy w nowym roku jak będzie

Także pytań brak, dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.