domek na drzewie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marynia53, 14 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, mam pytanie jak powinien wyglądać domek na drzewie po ukończeniu ewentu i wykupieniu ulepszeń w sklepie. U mnie uroczy domek na drzewie jest na 3 poziomie a wydaje mi się, że powinien być wyżej.

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Maryniu, jeśli ukończyłaś oba eventy w których było do zdobycia w sumie 7 nakładek i do tego kupiłaś 5 nakładek za Floreny, to powinnaś mieć fantazyjny domek na drzewie 3. Jeśli nakładałaś ulepszenia przed chwilą, to najlepiej wyloguj się i ponownie zaloguj do gry, a następnie sprawdź czy domek osiągnął właściwy poziom.

Gdyby to jednak nie pomogło to, musisz napisać do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta i ustalenia czemu domek nie jest na takim poziomie ulepszenia na jakim teoretycznie powinien być.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Coś mi nie pasuje, bo widziałam inny domek i tam jest "domek na drzewie 4" Nie wspomnę o punktach bo nie wiadomo jakie ma się udoskonalenia. Chyba napiszę do PT.

4. BA_Rock

Domek na drzewie oznaczałby, że masz tylko 3 ulepszenia. Dotychczas do zdobycia, włącznie z tymi kupnymi, było 12.

5 x ulepszenie z pakietów do zakupu w Galerii Handlowej;
    4 x ulepszenie z eventu Wystawa;
    3 x ulepszenie z eventu Traktorowe show.

Podstawa + 12 ulepszeń, daje fantazyjny domek na drzewie 3, z którego przy każdym zbiorze możesz uzyskać 32 000 PD i przez 4 godziny 75% więcej PD/TPD z przedmiotów ozdobnych.

Wszystkie szczegóły można znaleźć w tabeli w >>ogłoszeniu<<.

Ale oczywiście w razie wątpliwości napisz do PT, bo z poziomu forum mogę Ci tylko podać wartości teoretyczne, a nie mam możliwości sprawdzenia co się dzieje na Twoim koncie.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

nie będę Ci głowy zawracać, w nosie z domkiem na drzewie. W Galeri Handlowej żadnego ulepszenia nie kupiłam, mam tylko te z ewentów.
    Dziękuję.

6. BA_Rock

A to z eventów jeśli masz wszystkie 7 ulepszeń to powinnaś mieć uroczy domek na drzewie 3.

W razie czego pisz do PT, tam na pewno wszystko dokładnie sprawdzą.

A tu w takim razie pozdrawiam i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.