Opinie Dolina Szarotek

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 11 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Gratuluję.
    Ja zaczęłam Alby kilka dni przed Wigilią i udało mi się w te 2 msc wejść na 12 poziom, zaraz będzie 13.
    Odblokowałam praktycznie wszystko co mogłam na swoim poziomie, teraz sadzę tylko najwyżej punktowane drzewa i rośliny, robię misje w spółdzielni i oddaje wszystko co mam. Oczywiście konwerter pracuje pełną parą na 200 lub 400 APD. I jakoś te poziomy lecą.

tereska1108 i bogusiak80 lubią to.
  2. elizabetha11

elizabetha11 Aktywny autor

Dziękuję za podpowiedzi. Więc pewnie powalczę o brakujące gwiazdki i odblokuję Dolinę. A czy ktoś wie, czy w Skleporamie będzie możliwość ponownego kupienia gwiazdek po aktualizacji? Czy to była tylko jednorazowa oferta?

tereska1108, Yabolek oraz bogusiak80 lubią to.
  3. Biba

Biba Okazjonalny autor

Po zdonyciu orzecha włoskiego udało się go wyprodulowa, ulepszyć i postawić na łące
    ale jest jakoby go nie było
    po najechaniu myszką widać ,że jest , rośnie , daje owocki lecz tam gdzie stoi jest pusty kwadrat
    nie ma drzewka
    co mozm zrobić by był widoczny jak wszystkie inne drzewka , a nie jak drzewo duch ?

tereska1108 lubi to.
  4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bo to jest orzech w czapce niewidce. Już od kilku miesiecy tak mam.

tereska1108 i Biba lubią to.
  5. Biba

Biba Okazjonalny autor

Dziękuję :))
    a myślałam ,że to duch
    ale jak w czapce niewidce to ok :)
    nie będę się bać już :))

tereska1108 lubi to.
  6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nareszcie jest!
    upload_2026-3-1_23-12-31.png