Dolina Szarotek - odblokowanie pola

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kaczork1, 2 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaczork1

kaczork1 Forumowy żółtodziób

Mam 16 poziom i potrzebne odznaki. Najeżdżam na pole z otwartą kłódką i wyświetla się okienko z informacją, że mogę odblokować. Kolejne kliknięcie lub ruch muszą w stronę odznaki z ptaszkiem powoduje zamknięcie okienka (bez odblokowania pola). Czy robię coś nie tak?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spróbuj kliknąć w kępę trawy w pobliżu tej śpiącej sowy.

Daj znać czy to rozwiązuje Twój problem?

3. kaczork1

kaczork1 Forumowy żółtodziób

Dziękuję i przepraszam.

4. SMOD_Atena

Nic się nie stało ;)
    A udało się odblokować to pole?

5. skretnik

skretnik Moguł forum

A ja zapytam z ciekawości, czy warto tracić gwiazdki na dolinę? Mam ich ponad 3tys .

6. SMOD_Atena

skretnik sam musisz ocenić czy dla Ciebie warto. Ja mam gwiazdek ponad 50 tys. tak że dla mnie to nie był żaden problem aby odblokować dolinę, zdobyłam tam dobry item i rzędy chmur ale sporo towaru z farmy i wyspy zużywa się do produkcji, jeśli chce się osiągać kolejne poziomy. Najlepiej zapoznać się z poradnikiem, z którego dowiesz się co nam daje a co zabiera Dolina szarotek.

Czy Autor tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.