Darowizna

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Mr.TOP, 11 marca 2026 o 11:25.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Hej, czy można komuś oddać swoje konto ( nieodpłatnie)?
    Np gdybym chciał oddać swoje konto znajomej, jest to zgodne z regulaminem?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W tej grze jest to zabronione, zapoznaj się proszę z OWH. Wkleję też fragment Regulaminu gry:

upload_2026-3-11_12-32-38.png

Za niezastosowanie się do tych wymogów grozi blokada konta w grze.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Cześć, bardzo dziekuje. Czy po jakims czasie nieużywania konto konto może zostać usunięte?

{Monia} lubi to.
  4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja nie używałam konta przez wiele lat (prawie 10) i mi nie usuneli.

bogusiania lubi to.
  5. BA_Marion

Konto zostanie usunięte:
    - gry poprosi o to Gracz (w tym celu należy zwrócić się do Pomocy technicznej),
    - gdy stwierdzone zostanie rażące naruszenie przez Gracza warunków OWH (skrajne sytuacje).

Jeśli nie zajdą powyższe przesłanki, to jak {Monia} pisała, konto może pozostawać nieaktywne przez wiele lat. O ile tylko pamięta się login i hasło, można do niego wrócić. Zdarza się jednak, że takie nieużywane przez lata konto wykazuje w bieżącej grze błędy, wynikające z nieprawidłowego zaczytania którejś z funkcji, jakie przez te wszystkie lata wprowadzono do gry. Może się zdarzyć, że błędów tych nie uda się usunąć i widziałam takie sytuacje (choć raczej rzadko).

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

6. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Bardzo dziękuje!

7. BA_Marion

Proszę bardzo:) A skoro nie masz już pytań, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.