danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ania

Ania Ekspert forum

Nóż to na grzyby by mi się przydał, a może w lesie na anioła trafięxD
    Witam wieczorowo:)

2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jak będziesz miała nóż, to anioła z jakiejś upadłej gałązki możesz wystrugać ;)
    Albo poszukać delikwenta, który Ci tego anioła wystruga. Jak się zgodzi i podoła, to całkiem niezłe zadatki będzie miał, żeby samemu stać się pierzastym przyjacielem :)

3. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Dzień dobry :)
    Aniu nie strugaj sam się zjawi w odpowiednim momencie;)

4. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Tylko trzeba pamiętać, żeby go nie przegapić :)

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

już wszystko wiem... i bardzo żałuję, że się jednak nie zdecydowałaś zrealizować planu...

6. jaarte

jaarte Okazjonalny autor

hmmmm...stara gwardia już umarła, a ja przegapiłem pogrzeby :cry:nie żebym sobie przypisywał jakieś moce. ale zmartwychwstałem i jestemxD
    aaa..po staremu zły farmer.
    Kłaniam sie niziutko i całuje rączki :)

7. Ania

Ania Ekspert forum

gdzie stara gwardia umarła!! czuję się obrażona że już do trumny mnie włożono i pogrzebano:cry:xD

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Panie! To nie romantyzm, żeby wsadzać nas do trumien za życia:cry:xD ! My nieumarli dla świata:D!!!

9. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Witam Wszystkich :)
    Jaarte powrócił kurcze jak Marnotrawny Syn musisz odezwać się do mnie w GT to Cię podreperuję ,na ile bedę mogła ,ale za nowymi zagrodami i drzewami nie nadążam za szybko są wprowadzane :oops:

10. BA_Czerwona

Sama nie ma, a innych poratuje, cała Jolcia :*

11. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Witam gospodynię wątku - i życzenia składam, ja Krecik i cała ferajna - spokojnych świąt, niech będą radosne i szczęśliwe, z tymi których kochasz i jesteś kochana ;)

12. BA_Czerwona

Jolu, zdrowych i wesołych świąt dla Ciebie i rodziny :) Ucałuj każdego z osobna :)

13. jaarte

jaarte Okazjonalny autor

święta, święta i zaraz nowy rok..Jolu zawsze miałaś wielkie serce i właśnie dla takich ludzi warto wracać. Mam prawie wszystko, a te prawie sprawia, ze sie chce jeszcze pograć, ale dziękuje Ci bardzo. Może mi się uda podzielić się z Tobą, tylko o GT ani widu, ani słychu..
    ...a na razie spóźnione życzenia świąteczne, noworoczne i ogólnie aby zdrówko dopisywało i humor i trochę szczęścia :)

14. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Kurcze ale mi wstyd :oops::cry:że nie znalazłam chwili aby tu przyjść i życzenia złożyć:cry:
    Dziękuję Wam za zyczenia a zwłaszcza te związane ze zdrowiem bo jakoś ostatnio kiepsko z nim całuje Was wszystkich i każdego z osobna 8)8)8)
    Zostawię na Nowy Rok to lipy nie będzie i oby nam nie było gorzej w tym Nowym Roku8)8)8)

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2016
    Zła_Kobieta lubi to.
  15. Ania

Ania Ekspert forum

Jola luty się kończy i tylko patrzeć jak jajka będziemy malować:D
    Pozdrawiam i zdrówka życzę.

16. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

DZIEŃ DOBRY:music:
    No to sobie pokrzyczałam , sądziłam, że się nie znajdę ,a tu proszę Ania mnie za uszy wyciągnęła :ptylko jakoś nie umiem się odnaleźć nowości nawchodziło ,że nie wiem co do czego:oops:

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry :)

Miło Cię widzieć.
    Nowościami się nie przejmuj, poczytaj poradnik do dzisiejszego eventu.
    Powoli się odnajdziesz, tylko zostań z nami na dłużej :)

18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

O kogo to moje oczy widzą Jak miło :)

19. Ania

Ania Ekspert forum

Joluś z tymi nowościami to jest tak: dzień przed ogłoszenie to jest nowe a jak wchodzi do gry następnego dnia to już staroć;)
    Krzyk usłyszałam,gardło nie boli?

20. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Witam 8)Wchodząc dziś na farmę na serio się pogubiłam :pale co tam wszystko oprócz bizona można kupić, tyle że nie sądziłam ze jestem 100 lat za murzynami xDxDxDPani Mod Zła dobra kobieto:pz tym zostań to trochę ciężko wiosna jest a zajęć w realnej roli nie brakuje :sleepy::sleepy: