Czy te "wczorajsze" konserwacje są zakończone?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abc2016, 9 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Od 23 godzin gra nie funkcjonuje prawidłowo. Udało mi się tylko wejść ok 3 nad ranem, a potem już nie. Dziś rano z wszystkich dostępnych mi przeglądarek zadziałal tylko Puffin, który co chwilę włącza reklamy i straszy ze się wyłączy. To oczywiście na tablecie, na którym dość trudno jest grać że względu na jego wymiary...
    Na zwykłym komputerze do gry zalogować się nie mogę, więc pytam czy te konserwacje z "wczoraj" są już zakończone? A jeżeli tak, to dlazego nie mogę się zalogować do gry? Sprawdziłam logowanie na wszystkich stronach jakie znalazłam na forum i bezskutecznie - cytuje "niestety... Nie można przejść do tej strony".....
    Wszystko co się dało wyczyściłam i nadal do gry się nie mogę zalogować....
    Więc te konserwy jeszcze chyba trwają....
    Czytałam wszystkie ogłoszenia więc mi ich nie cytujcie...
    Zaczyna się za chwilę nowy event a gra nie działa jak trzeba, więc to chyba nie jest w porządku....

gronie1, zielona1 oraz lubieplacki135 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z ogłoszenia jak zapewne przeczytałaś wynika, że prace konserwacyjne zostały zakończone po północy.

Czy pamięć przeglądarek została wyczyszczona i z jakiego adresu logujesz się do gry?

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Wszystko wyczyszczone. Próbowałam logować się wszystkie podanych przez modów i
    hlnrys stron. Bezskutecznie

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przed 14:00 mnie wywaliło i teraz mogę tylko owieczki na 55% pooglądać.>:(
    Teraz całkiem padło, błąd 504.

MKMK2002, agi31 oraz karla170480 lubią to.
  5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Niestety mam to samo :(

agi31 lubi to.
  6. karla170480

karla170480 Ambasador forum

u mnie dokładnie to samo

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

od momentu rozpoczecia eventu kreca sie tylko kwiatki, gra laduje do 99% i na tym koniec, przechodzenie z laki na lake niemozliwe itd itd

8. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Mam to samo a miało być tak pięknie

9. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie dokładnie to samo, 55% i owieczki

10. SMOD_Atena

Gra padła chyba u wszystkich, czekam na jakieś informacje i proszę o cierpliwość.

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja się nie mogę zalogować do gry nawet owieczek nie mam

12. SMOD_Atena

Renia1920 ja też nie mogę i tak jak napisałam, czekam na jakieś informacje. Jak tylko czegoś się dowiemy to Gracze również.

13. SMOD_Atena

*lidia* Twój post usunęłam, posty typu "mam to samo", itp... niczego nowego do tematu nie wnoszą ani też nie przyspieszą usunięcia problemów. Wszyscy mamy te same problemy, wysłałam zapytanie i czekam na odpowiedź, proszę też cierpliwie czekać.

Nic nie wnoszące do tematu posty usunęłam, proszę nie zaśmiecać wątku i zaglądać do działu ogłoszeń, tam najszybciej pojawią się ewentualne informacje.

iza_79 lubi to.
  14. gronie1

gronie1 Czeladnik forum

Dlaczego zamknięto temat bez odpowiedzi ma moje pytanie
    skandal

15. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

To naprawdę nie jest miejsce do snucia rozważań na temat rekompensaty. Wyrazić swoją opinię możecie w wątku dyskusyjnym >>klik<<. Tutaj tego typu posty będą usuwane.

gronie1, masz powyżej informację i to chyba kilkakrotnie powtórzoną. Jest problem, czekamy na wyjaśnienia, nikt nie może się zalogować. Dublowanie wątków niczemu nie służy.

16. rysio

rysio Półbóstwo forum

widze ze gre "uruchomiono" o ile krecace sie kwiatki tak mozna nazwac i jesli na obsianie 6 lak potrzeba dobrych 15 min

17. martiki28

martiki28 Czeladnik forum

gra chodzi jak w kieracie.nie dziwię ze sąsiedzi z wysokich poziomów rezygnują z gry.nie otwierają się pola a te kręcące się kwiatki to az przesada.45 min i obrobione 3 pola,szzok.

18. gronie1

gronie1 Czeladnik forum

u mnie nie działa
    cay czas przerwa

19. farmbeznazwy

farmbeznazwy Czeladnik forum

Gra znów nie działa cały czas wywala

20. amber♥

amber♥ Komandor forum

Widzę że część graczy już miała dostęp do gry , ja nie mogę wejść od 14 , ciągle przerwa techniczna . Nie rozumiem jedni grają , drudzy nadal w ciemnej dziurze
    Na forum weszłam przez zupełnie inną stronę niż farmerama pl

annapop71 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.