Czy ktoś jeszcze nad tym panuje ???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gregory7372, 22 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karkalinka

Karkalinka Młodszy ekspert

zaraz dostanę szału, bonusy przepadły ,rozsiew niemożliwy bo nie można się zalogować .Albo kwiatki się kręcą , odświeżam to błąd 504 występuje, jak jakimś cudem wskoczy to za chwilę info ,że podczas próby logowania wystąpił blą i żeby się zalogować jeszcze raz , no ale się nie da bo znowu białe tło i zero farmy. Normalnie kociokwiku można dostać

kaassiaaa i marysiad8 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. SMOD_Atena

myszka212, Karkalinka proszę zapoznać się z Ogłoszeniem. Problemy są zgłoszone i programiści się tym zajmują, na forum niczego nie zdziałamy.

4. eurb1

eurb1 Zaawansowany

też tak mam, cud że na forum weszłam chociaż do gry nie do końca się zalogowałam. Właśnie eventowe miałam zebrać jak wyleciało wszystko w powietrze :(

Karkalinka lubi to.
  5. marysiad8

marysiad8 Książę forum

czy ktoś może powiedzieć jak długo jeszcze?

Karkalinka lubi to.
  6. SMOD_Atena

marysiad8 gdybyśmy takimi informacjami dysponowali to byłyby przekazane Graczom.

7. marysiad8

marysiad8 Książę forum

to może lepiej wyłączyć grę na jakiś tydzień
    dokonać napraw
    bo ulepszeń lepiej nie ruszać
    a przede wszystkim !!!! nie włączać eventów!!!
    bo tracimy wszystkie bonusy
    tak trudno to zrobić??
    może trzeba zmienić informatyków ???

katbit i Karkalinka lubią to.
  8. SMOD_Atena

9. SMOD_Atena

artur12200 wystarczy jeden wątek, w którym Gracze zgłaszają różnego rodzaju błędy. Otwieranie wątków i powielanie pytań jest traktowane jako spam. Dział Pomocy nie jest też działem dyskusyjnym zgodnie z zasadami.

Czy w tym temacie są jeszcze jakieś pytania?

10. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Skoro moje pytanie zostało zakluczone, to zapytam tu. Jak długo jeszcze będzie trzeba męczyć się z takimi problemami? Może czas na zmianę informatyków, programistów czy kto tam się zajmuje grą skoro tak często ostatnio jest jakiś problem.

Karkalinka lubi to.
  11. mapa2012

mapa2012 Czeladnik forum

Masakra ! Nie mogę się zalogować, czas leci, ulepszacze poszły w........las. Miało być miło, a jest nerwowo :-(((((

Karkalinka i katbit lubią to.
  12. SMOD_Atena

katbit skoro problemy w ostatnim czasie tak często się pojawiają to podejrzewam, że może to mieć związek z pracami nad wyeliminowaniem różnego rodzaju błędów i problemów jakie występują na Unity i Autonomicznym kliencie a to widocznie nie jest takie proste.
    Myślę, że programistom zależy tak samo albo jeszcze bardziej niż nam aby tych problemów było jak najmniej.
    Obecnymi problemami również już dział techniczny się zajmuje, jak tylko otrzymamy jakieś nowe informacje to pojawią się w dziale ogłoszeń. Bardzo proszę o cierpliwość.

13. IPMAN

IPMAN Czeladnik forum

U mnie to samo nie mogę wejść do gry przez google , microsoft edge czy klienta. Na pewno moje zwierzęta zjadają już obory z głodu i stoją w szambie...nic zostaje tylko czekać siła wyższa.

14. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie mogę wejść na farmę,jak długo to jeszcze potrwa,wszystkie ulepszacze szlak trafi.

15. *ewag*

*ewag* Forumowy żółtodziób

Moja mama w ogóle się nie może zalogować. Z żadnej przeglądarki, ani z flasha ani z unity ani z klienta. Po długim mieleniu pokazuje jej się krzyż umarlaka czyli coś takiego †. JA z tego samego komputera loguję się bez problemu i wszystko śmiga, więc o co chodzi....

16. danuska51

danuska51 Czeladnik forum

co się dzieje nie można na farme zalogować się,jakiś koszmar

17. SMOD_Atena

IPMAN zapraszam z opinią tutaj: Otwarte beta testy - opinie, błędy i problemy przy korzystaniu z Autonomicznego klienta proszę zgłaszać wg podanego schematu tutaj: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów.

Renia1920 przeczytaj proszę co napisałam trochę wyżej.

Raz jeszcze napiszę - problemy są zgłoszone, po zgłoszeniu dział techniczny analizuje problemy i stara się znaleźć przyczyny i je wyeliminować. Dopóki nie usunie źródła problemów to mogą występować różne, nam pozostaje cierpliwie czekać, o co bardzo proszę.

18. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

coś w tym jest - może to jakaś wskazówka
    ja się loguję normalnie, mój chłopak nie da rady jakiś krzyz wyskakuje

19. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Tak samo nie moge wejść

20. Pryku

Pryku Weteran forum

Wedlug mnie kilka serverow padlo.. ja normalnie jestem a przyjaciolka nie moze ;/

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.