Czy jest nowa roślina na poz. 99? Jak odblokować Dolinę Szarotek?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 17 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Mam pytanie czy na Pozom Farma 99 niema zadnej nowej roslinki.

Mam tez pytanie czy Dolina szarlotek sa tylko za gwiazdki z drzewa chyba 1200

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na poz. 98 i 99 nie ma żadnej nowej rośliny, jest dopiero na 100 - Margerytka i później co 3 poziomy.

Informacje te znajdziesz w tabelach:
    Alpejski obszar jest dostępny dla graczy mających co najmniej 98 poziom, którzy za 2.500 gwiazdek odkryją runę na Drzewie Mądrości (konieczne wcześniejsze odblokowanie co najmniej jednego poziomu runy "Więcej PD w ogrodzie ozdobnym").

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Tytuł wątku edytuję i zmieniam na odpowiedni do pytań.

3. madzia070371

Tam nic nie widzialam ta dzika roza jest za poziom bo nie pamietam.
    Ale bardziej oplaci sie Paproc.

4. SMOD_Atena

Owoc dzikiej róży jest od poz. 97. Być może bardziej się opłaca paproć tylko jej na rynku nasion nie kupisz, jedynie na targu.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. madzia070371

Troche mi zejdzie z tymi gwiazdkami
    A potem bede miala Dolina szarotek dalej zle przeczytalam o tych Sloneczniki ze nie od 25 poziomu tylko musi byc 25 poziom w dolinie szaroterk.
    Reszter wiem
    Dzieki

6. SMOD_Atena

Dokładnie tak, dostęp do Wzgórza słoneczników otrzymasz po osiągnięciu 25. poz. w Dolinie szarotek.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.