Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Nic mi nie przepadło, dodało do tego co już miałam

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Śliczny jest ten puzzelkowy Grinchu:inlove::inlove::inlove:

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Kupić pakiet czy nie kupować, oto jest pytanie :p
    Jestem w gorącej wodzie kąpana.
    Rozsądek podpowiada: poczekaj na następną turę, zobacz ile dodatkowych GT wpadnie, a Miecio mówi, no weź..będziesz mieć szybciej jajo...no właśnie - nawet jak wezmę ten II pakiet to będę mieć na chwilę obecną 154 GT, czyli jeden braknie do jaja xD Specjalnie to zrobili :p:cry:xD

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2024 o 20:25
  4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Jajo Marudy kosztuje 155.

5. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

dziekuję bardzo

6. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Pozostało mi tylko przekładanie pudełek.Niestety nie mam ani jednego pnącza skracającego czas itemów.To są prawdopodobnie itemy z lat 2014-2016 a ja miałam przerwę w grze.Kupiłam 5 zestawów Mikołaja po 129 Fl ,wybrałam baobaba i 2 piccolo zostało mi 150GT dojdzie 200GT z 8 gier do zrobienia.Mogę zaszaleć. Na co je wydam? Jeszcze nie przemyślałam.Mam zagwozdkę czy potrzebne mi trzecie Jajo Marudy,dojdzie jeszcze Rudiego Pierniczka i gdzie to postawię?:(Aby coś zbierać potrzeba miejsca na itemy,może być do zdobycia w najbardziej zakręconym evencie ,byle nie dotyczył Alp.:cry:
    W evencie zdobyłam 6 Piccolo ,które obdarowały mnie:1. Święto świateł 2. Genialny Wielozadaniowiec 3.Zabawa w wodzie 4.Uczeń Ingrid 5. Inwazja robali 6.Chomicza muchołapka.
    Mogę powiedzieć ,że po evencie.
    Dzięki Yabolek za ściągi:)

7. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

radosna układanka ukończona ale ja nie jestem taka radosna bo z piccolo mam 2x genialnego wielozadaniowca :eek:, walczę o pnącze, jeszcze ok 600 swetrów

8. thistle20

thistle20 Baron forum

no taki śmieszny ;)

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Oczywiście wkradł się błąd ;) 154 bym miała po dokupieniu pakietu. Szkoda, że jednak nie z 2 na początku :p

krasnoludek10, hiacynta oraz AngelGina lubią to.
  10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Nic nie przepada jak coś kupujesz za FL, przepada tylko Twoje kieszonkowe;)

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na tę chwilę mam 15250/24600 terrorbadyla i 2847/prawie 4000:)

hiacynta, bogusiak80 oraz d_anulka lubią to.
  12. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

To ja popełniłam tego posta ale pisałam o Imprezowych wejściówkach a nie GT.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.