Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Jeszcze 8 zbiorow i puzzle zakonczone. Nie bylo czasu na regularne zbieranie,

Wloczka na 11 polu. Item pomaga :)

Choinka ostatnie pole-nie musze zrobic, wiec sieje i zbieram kiedy mam czas. Jest go duzo, wiec jak sweterki wydziergam to tez bedzie.

Chyba chce juz konca tego tasiemca... choc itemkami podbudowala sie moja farma jak malo kiedy. GT byl baaardzo owocny.

2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A u mnie z ,,choinkowej,, dwójki kosiarz i
    kumpel :wuerg::cry::wuerg:
    no już bym genialnego , lub tańczącego wolała do pary z tym kosiarzem , choć do tej pory wzbudzali we mnie taką samą ,,sympatię,, co i ten kumpel -.-
    -
    do ułożenia została już tylko ostatnia układanka
    choince do pełnej krasy tylko (i aż ) czubka brak
    a w ,,przekładańcu,, jestem na 10-tej gierce - i na niej pierwszą ,,skuchę,, przetestowałam :p
    - poszło dobrze, ale resztę skuch przezornie na dwie końcowe gierki zostawię :music:

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze 2 zbiory miseczek i nareszcie Kolorowy chaos mój:inlove::inlove::inlove:

Dobranoc:)

4. alexander56

alexander56 Generał forum

Czy masz wystawiony item " kolorowy chaos " wczesniej zdobyty w radosnej układance ;)
    [​IMG]Co 20 godz. 20.000 PD/TPD oraz 1 x Pudełko na ozdoby (podczas eventu) lub 5 x Super nawóz (po zakończeniu eventu) (max 24 ładunki).
    Po wyczerpaniu bonusowych ładunków będzie dawał 2.200 PD/TPD x Poziom Farmy/Wyspy co 20 godz.
    2 małe pola.

5. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Dzięki za przypomnieniexD zagapiłem się ale już stoi ;) ten item+ śnieżni kaskaderzy +skrzydlate łyżwiarstwo... wystawieni osobno dają ponad 180 milionów więc pnącze"Czekając na Mikołaja" będzie stało niedokończone ;)

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2024 o 07:38
  6. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. co można użyć aby skrócić czas oczekiwania na kolorowy chaos? dzięki

hiacynta, krasnoludek10 oraz hapsak89 lubią to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tylko te pnącza:

8. gangrion

gangrion Młodszy ekspert

Ja nie mam żadnego takiego pnącza, bo i nie gram tak długo. Widzę, że rok 2019 był bardzo owocny w takie przyspieszacze. Szkoda, że przez ostatnie 5 lat nic nie dali.

9. memlak

memlak Naśladowca mistrzów

10. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Rozwiązania przekładanek "Świąteczna włóczka"

Zebrane wszystko do kupy.
    Myślę że taka forma prezentacji będzie dobra i zapobiegnie przypadkowej pomyłce. Rozwiązania do 21 będą kontynuowane w tym poście.

Podziękowania należą się przede wszystkim graczowi z Niemiec miekje9
    Możecie słać mu sówki z podziękowaniami i pozdrowieniami. Należy mu się.

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2024 o 11:32
  11. krzysztof68

krzysztof68 Okazjonalny autor

Dzieki bardzo dobry pomysl i przydatny

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krzysztof68 zmniejsz proszę ilość wierszy w podpisie sygnatury. Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3).

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Najważniejsze dla mnie z tego eventu już mam-wielkie drzewo :inlove: Teraz na jajo zbieram.

14. krasnoludek10

Ja mam 2 ostatnie i nawet o tym nie wiedziałemo_O

hiacynta i Pientaszek6 lubią to.
  15. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Ja mam tylko to ostatnie, w 2019 miałam prawdopodobnie przerwę od farmy, nie pamiętam dokładnie :p:oops:xD Fajnie by było, gdyby w skleporamie dali możliwość nabycia tych pnącz wraz z potrzebnymi itemami :p

Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Jajo Marudy jutro zawita w me skromne progi, ojjj dłuży się to zbieranie pudełek na ozdoby:oops:-.-

16. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

Superrrrr... wielkie dzięki.

17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Kiedy tak to wysłałam Zośkę aeroplanem by te podziękowania i pozdrowienia przekazała :p
    co prawda moja Zośka po niemiecku ni w ząb, ale przy pomocy translatora coś tam pośwargocze xD:cry: i może choć częściowo Adresat ją zrozumie

Lecz i Tobie podziękowania się należą , choćby za samą chęć pomocy innym - takie chęci trzeba chwalić i doceniać :)

A w temacie ewentu to dziś mam podobnie jak wczoraj - no może tylko z tą różnicą , że ciut ziela i sweterków przybyło , jak też i ta jedna wejściówka więcej z itemu , ale... ale ciągnie się to już tak długo, że powoli zaczyna mnie nużyć , a gdzie tu do 8 stycznia jeszcze :p:eek:

18. thistle20

thistle20 Baron forum

Kolorowy chaos już stoi na polu ;)

19. krasnoludek10

U mnie tak samo:) Z ekspertem i Wielkanocą rośnie 17h;)

20. wieśniak2

wieśniak2 Stały bywalec

czy jak dokupujemy pakiet mikołaja ze floreny, to zgromadzone żetony nie przepadają ???? bo ktoś tak pisał i nie wiem jak się do tego odnieść.....