Co to ma być

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 18 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Co to ma być ja się pytam ? Strasznie kiepski macie silnik. Naprawcie to ,a nie dajecie jakieś eventy i jeszcze coś by kasę zdobyć koniec z pieniędzmi graczy! Weźcie się za naprawę gry bo zaczyna mnie to drażnić mało tego trzeba by nawet przeklinać !

nowicjusz i anak19 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz rozumiem, że jesteś zirytowany, wierz mi że nikogo obecna sytuacja nie cieszy i proszę grzeczniej. Takie różowe plamy pojawiały się i u mnie po najechaniu kursorem na itemy ustawione na chmurach i są to jak widać błędy wyświetlania ale zapewniam Cię, że programiści cały czas pracują nad usuwaniem problemów i błędów bo im też zależy na tym aby jak najszybciej gra działała w 100% prawidłowo.

Zauważone błędy proszę zgłaszać zgodnie z podanym w pierwszym poście schematem w odpowiednim wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Nie, nie mam ale to jest irytujące , przecież nie przeklinałem tylko wyraziłem gniew mam prawo do tego. Tym bardziej że ładuje duże kwoty do gry.

Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz oczywiście, że jest irytujące, nie tylko dla Ciebie i masz prawo się zdenerwować ale przestrzegaj proszę zasad jakie na forum obowiązują, między innymi:

"2.2. Język forum

(...)

Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

Kara
    Brak kultury: 11 - 51 pkt"

Również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.