ciąg dalszy ochrona

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 21 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

zanim zdąrzyłem zadać kolejne pytanie już zamykacie więc pytam nie grałem 2 tygodnie i po powrocie do gry znikło mi masa florenów wynika z tego że mamy hakerów i tak dziąła ochrona kont, prosżę nie wciskać mi kitu że coś kupiłem mam dość tej gry i ich zwariowanych pomysłów i reklam kup to kup to cwaniaki do siódmej potęgi

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 zapoznaj się proszę z Regulaminem gry: Regulamin gry Farmerama (który jak każdy Gracz zaakceptowałeś podczas rejestracji konta). Znajdziesz w nim między innymi taki zapis:

"6. Dane i bezpieczeństwo konta

Użytkownik jest zobowiązany do zachowywania swoich danych dostępu (danych logowania, haseł, itd.) w tajemnicy. Udostępnianie tych informacji innym osobom nie jest dozwolone. Wszelkie nieupublicznione dane dostępu i konta muszą być zachowywane w tajemnicy, aby zapobiec ich bezprawnemu użyciu. Zobowiązanie do zachowania tajemnicy rozciąga się nie tylko na osoby obce, lecz również np. na znajomych, krewnych i innych graczy. W przypadku osób niepełnoletnich ich rodzice lub prawni opiekunowie mają prawo do uzyskania wglądu w dane logowania wyłącznie w celach nadzorowania.

Gracz jest osobiście odpowiedzialny za używanie i bezpieczeństwo swoich kont w grze. Żaden pracownik firmy Bigpoint lub autoryzowanych przez Bigpoint zespołów forów nie będzie pytał żadnego gracza o jego kompletne dane dostępowe. Bigpoint nie odpowiada za szkody spowodowane niedbalstwem. Dotyczy to dostępu do konta gry, do ewentualnych kont na portalu, które mogą zostać utworzone na stronie http://bigpoint.com, jak też podanego/podanych w koncie w grze adresu/adresów e-mail, na który/które przesyłamy w razie potrzeby dane konta. Dalsze informacje znaleźć można w Ogólnych Warunkach Handlowych (punkt 9.3.2).

Prosimy ponadto o zwracanie uwagi na dalsze informacje o bezpieczeństwie konta w FAQ forów gry oraz na wyświetlane w grze wskazówki bezpieczeństwa."

A także z OWH, zwłaszcza poniżej podanym punktem:

9.3.2 Użytkownik zobowiązuje się do utrzymywania w ścisłej tajemnicy w odniesieniu do osób trzecich niepublicznych informacji o Koncie i danych dostępowych (dane do logowania, hasła, ID Konta itd.). Zobowiązanie utrzymania tajemnicy odnosi się także do przyjaciół, znajomych, członków rodziny i innych graczy (np. członków klanu) lub innych Użytkowników serwisu. Użytkownik poinformuje bezzwłocznie Bigpoint, jak tylko pozyska informacje lub choćby przypuszcza, że dane dostępowe znane są nieupoważnionym osobom trzecim. Z uwagi na zabezpieczenie dowodów zaleca się, aby Użytkownik dokonał tego, korzystając z formularza kontaktowego. Jeżeli osoba trzecia korzysta z Konta, gdyż weszła w posiadanie danych dostępowych, ponieważ nie zostały one odpowiednio zabezpieczone przez Użytkownika, Użytkownik musi ‒ z powodu stworzonego przez siebie zagrożenia niejasności, kto korzystał z danego konta, a w przypadku naruszenia umowy lub prawa, kto ma być pociągnięty do odpowiedzialności ‒ liczyć się z tym, że każde nieuprawnione działanie zostanie przypisane jemu. Firma Bigpoint jest upoważniona do tego, aby każdy dostęp z wykorzystaniem danych Użytkownika traktować jak dostęp samego Użytkownika. Ponadto Bigpoint zaleca, aby ze względów bezpieczeństwa regularnie zmieniać hasła. Użytkownik sam ponosi odpowiedzialność za korzystanie ze swojego Konta.

Polecam również zapoznanie się z poradnikiem: Zmiana hasła.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

co mi tu pokazujesz regulaminy, sa stanowione pod twórców tej gry by jak naiwięcej zgarnąć kasy akceptowałem regulamin nie po to by mnie pozbawiano zdobyte nagrody,uważam że ta gra jest totalnym łupieniem graczy czyli krótko wyzyskiem i cwaniactwem,[ciach]

Akcent polityczny usunęłam, proszę też o wypowiedzi w spokojnym i nie obrażającym tonie.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lipca 2020
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 akceptacja regulaminu gry oraz Ogólnych warunków handlowych jest jednoznaczna z ich respektowaniem. Polecam również Regulamin forum, który zabrania między innymi obrażania.

W związku z tym, że temat zabezpieczenia konta został wyczerpany, wątek zamykam i proszę o nie otwieranie kolejnych. Nie zastosowanie się do mojej prośby poskutkuje punktami karnymi i blokadą konta na forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.