chrumcia91

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10 jaki dywan? no ja nie wiem gdzie Ty się tego rosyjskiego uczyłeś :eek: z tego co ja wiem to kawior po rosyjsku to икра czyli ikra :p

Miłych snów gospodyni tego wątku i gościom :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi chodziło akurat o to, że ковер to dywan:p Dobranoc:)

kheme lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

o czym Wy mówicie :D
    dla mnie rosyjski to czarna magia, ne miałam z nim do czynienia, chociaż do obwodu kaliningradzkiego mam rzut beretem :p

4. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Dzień dobry ;)

Krasnal - znajomość angielskiego też czasem się na nic zdaje. Ja znam, a pare razy i tak na migi się musiałam dogadywać, bo na miejscu nie znali. Przykładowo ostatnio Turcja - okolice Bartin. Da się bez tego. Jak jest bardzo źle, to w tych czasach większość ludzi ma z telefonu dostęp do googlowskiego tłumacza, w kryzysowych sytuacjach daje rade :p
    a co do cen... tak jak Zgredek mówi - porównywalne. Czasem się trafiają fajne oferty lotnicze, gdzie za kilkadziesiąt złotych może gdzieś polecieć, zwiedzić miasto i następnego dnia wrócić. Na początek przecież nie muszą to być wyprawy rodem z National Geografic :p

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Radosnych i pięknych Świąt :)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wesołych Świąt i fajnej atmosfery wigilijnej:)

7. chrumcia91

Dziękuję pięknie :)
    Wam również życzę zdrowych, spokojnych i radosnych świąt :)
    Pozdrowienia z gór

8. MRT_Greg

MRT_Greg Stary wyjadacz

Wyżyna śle życzenia do gór :D

Niechaj zawsze będą pikne, zielone/białe a gwiazdy niech świecą najjaśniej. A ta na choince niech przyniesie to, czego najbardziej pragniesz - ode mnie jeno życzenia spokojnych i radosnych świąt!
    ;)

chrumcia91 lubi to.
  9. chrumcia91

dziękuje pięknie ;)
    Spokojnych i radosnych życzę

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ooooo w górach jesteś :) ale fajnie :) śnieg jest?

11. chrumcia91

Tak, jestem w Szczyrku :)
    Śnieg jest, nawet w górach padało, ale na dole deszczowo :(

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a daje się pozjeżdżać? :)

13. chrumcia91

tak, dało się:)
    pomimo padającego deszczu xD

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czyli wyjazd zaliczony do udanych? :) a w większe górki też się wybierasz?

15. chrumcia91

wyjazd udany, pomimo brzydkiej pogody ale wszystko mi zrekompensowały odwiedziny pewnej osoby, która jest dla mnie bardzo ważna :D
    pochwalę się...poznalam kogos jakis czas temu, od prawie roku korespondujemy przez facebooka, pojechalismy teraz razzem w grudniu w alpy i po tym wyjezdzie i mnie i jego trzepnęło :p nie mozemy przestac o sobie myslec i postanowilismy sprobowac :) tylko ze mamy 'mały" problem-dzieli nad ponad 600 km.... no ale na razie wykorzystujemy kada sytuacje zeby sie spotkac, lepiej poznac i kiedys zobaczymy co z tego wyjdzie :)
    widzielismy sie w swieta, byc moze w przyszlym tygodniu pojade do niego, pozniej on w moje strony :)

w wieksze gory tez jezdze, w grudniu bylam we wloszech, w marcu jade do austrii, po drodze jeszcze planuje szczyrk odwiedzic w sztyczniu lub lutym :)

BA_Ghost lubi to.
  16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no tak, jak się rzadko pojawiasz, to się powinnam domyślić, że Ktoś za tym stoi ;)
    kilometrów sporo, ale już nie takie przeszkody udawało się ludziom pokonywać :)

17. chrumcia91

dokładnie...
    rzadko się pojawiałam bo ciągle jakies wyjazdy, ledwo obrabiam :p
    ale podczytuję co się dzieje :)

18. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Dzień dobry Iwonko ;)

To Ty dziewczę z Mazur jesteś? Byłem cały kwiecień na Mazurach i normalnie gdybym wiedział ... :p

z drugiej strony bliżej mi do Szczyrku xD

19. chrumcia91

Tak z Mazur jestem, spod samego Giżycka :)
    następnym razem daj znać :)

20. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

No masz, a ja miesiąc w Kentcuky byłem xD to jak rzut beretem xD

chrumcia91 lubi to.