Brak wejściówek Komiksowych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorro007, 29 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Na filmiku pokazuje ze tyle ile ukreconych dyskietek to sa pokazane np
    w ilosci 94.. U mnie nie pokazuje nic,szare pole a przeciez mam ich 6
    nie wykorzystanych. Atak wogole to dziwne skoro pisze ze najpierw wykorzystujemy darmowe potem platne?
    Tylko w jaki sposob? Ok pisze ze kazdego dnia po 2 gry,to jak to rozumiec?

Milego dnia i powodzenia wszystkim :p

2. wesola1978

wesola1978 Czeladnik forum

tez brak wejsciowek

3. florentyna

florentyna Analityk forum

U mnie również brak

4. Ania

Ania Moguł forum

Jak wyżej
    Brak wejściówek i jestem przerażona.

5. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

u mnie tez ten sam problem

6. Julciowo

Julciowo Czeladnik forum

u mnie też ten problem

7. d_anulka

d_anulka Nadzorca forum

Hej u mnie to samo. Nie mogę zrobić minigier.

8. Goska2255

Goska2255 Czeladnik forum

u mnie to samo, nie ma jak zrobić mini gry

9. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Jest oficjalne ogłoszenie w tej sprawie -> TU

10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

freska_kreska podała link do Ogłoszenia, dziękuję:) Niewiele mam póki co do dodania. Czekamy na rozwiązanie problemu, bo nie da się ukryć, że przy takiej a nie innej mechanice eventu jest on wyjątkowo dotkliwy.

Filmik jest z konta testowego, w normalnym trybie gry posiadanie takiej liczby płatnych wejściówek nie jest możliwe;) "Najpierw wykorzystujemy darmowe wejściówki, a później płatne" oznacza tyle, że jeśli masz i jedne i drugie, do uruchomienia minigry będą wykorzystywane wejściówki darmowe. Dopiero gdy je wyczerpiesz, będą wykorzystywane wejściówki płatne czyli "bilety wstępu".

freska_kreska lubi to.
  11. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

doczekamy się jakiejś odpowiedzi ?

Antoś_2010 lubi to.
  12. BA_Marion

diorina, usunęłam Twój post jako nie związany z tematem. Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w >>tym wątku<<.

13. Antoś_2010

Antoś_2010 Okazjonalny autor

Dołączam do pytania Zoafi czym jest spowodowany brak wejściówek do gry w księgarni ,a dodatkowo dlaczego nie działają bonusy na + 6 i skrócenie czasu produkcji na automat z grami.

14. BA_Marion

Odpowiedź jest raptem 2 wiadomości wyżej. Przecież nie będę jej powtarzać co każdy post. Jeśli jakieś nowe informację się pojawią, to je przekażemy.
    Co do bonusów - nie nie wiem o tym, aby nie działały. Dosłownie przed chwilą uruchomiłam nową produkcję i jak widać wszystko jest prawidłowo.
    upload_2023-10-30_8-27-21.png

Dla bezpieczeństwa zawsze warto sprawdzić przed zbiorem/uruchomieniem nowej produkcji, czy bonus faktycznie się aktywował.

foremka., usunęłam Twój post. Wszyscy wiemy, że wejściówki się nie dopisały i nie ma potrzeby ponawiać postów w rodzaju "ja też nie mam wejściówek".

15. BA_Marion

Ja Was bardzo proszę. Nie dopisujcie się tu z kolejnymi postami w rodzaju "ja też nie mam wejściówek", bo takie niczego dodatkowego nie wnoszące wiadomości, utrudniające tylko znalezienie wyjaśnień, są usuwane.

Nikt nie ma wejściówek, tego dotyczy ten wątek, a informacja jest powyżej. Aby jej nikt nie przeoczył ponawiam link do >>Ogłoszenia<<. Tylko takie informacje w tej chwili mamy, jeśli pojawi się coś nowego, to szybko to zamieścimy. Cały czas pilnuję komunikatora z BP. Myślę, że za chwilę będziemy coś więcej wiedzieć.

audik3, maszka539 z wyżej podanego względu Wasze posty zostały usunięte.

16. BA_Marion

17. BA_Marion

Kolejna aktualizacja - zaległe (nocne) wejściówki zostały już udostępnione >>Ogłoszenie<<.

18. BA_Marion

Właśnie dostaliśmy informację, że wejściówki nie u wszystkich Graczy się dopisały. Jest to sprawdzane.

19. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

a ja dalej nie mam wejściówek, już dwa razy się przelogowałam i nic

20. maryla12

maryla12 Okazjonalny autor

ja też nadal nie mam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.