Brak możliwości logowania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 26 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dzień dobry
    Mam pytanie do BP odnośnie notorycznego brak możliwości zalogowania się do gry.
    Czy BP przewiduje potężny pakiet przeprosinowy?
    W poniedziałek ok godziny 12:00 włączyłem sobie kupon 12h i użyłem go tylko raz - w momencie go uruchomienia. Przepadły wszystkie inne bonusy.
    W czwartek o tej samej godzinie włączyłem kupon 24h i użyłem, go dwa razy - w momencie włączenia oraz w piątek rano. Przepadły wszystkie inne bonusy.
    Dzisiaj znowu brak możliwości zalogowania się i przepadły mi bonusy +2 razy.
    To jest po prostu nienormalne aby było tyle błędów.
    Czas najwyższy po ponad 10 latach zakończyć grę i to nie z mojego powodu.

hecio lubi to.
  2. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

problem z tym mają wszyscy czy w końcu zostanie usunięty. Nie ma dnia aby nie było problemu z logowaniem , przedłużenie eventu niewiele daje a rekompensaty są beznadziejne.

3. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dlatego czas najwyższy zakończyć grę, bo szkoda nerwów.
    p.s.
    moja żona zakończyła grać :)

4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dla mnie to jest rozrywka, więc nie mam zamiaru kończyć. U mnie już działa :)

5. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Problem nie byl zbyt dlugi, nadal bede grac, ale eventy wybierac znacznie bardziej. Lubie farme, dla rozwoju czasami cos kupie.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bronek82 na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji na temat jakichkolwiek rekompensat. Jeśli Producent przyzna jakąś rekompensatę to informacja jak zawsze znajdzie się w dziale ogłoszeń. Proszę śledzić w/w dział.

Do podzielenia się opiniami, sugestiami i wymianę zdań zapraszam do wątków dyskusyjnych:
    Prace konserwacyjne,

Notoryczne błędy i awarie.

Dział Pomocy do dyskusji nie służy, w związku z tym temat zamykam.

Zgłaszać problemy i pytania z nimi związane można tutaj: Gra nie działa.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.