blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie było jasnych zasad w sprawie multi w dożynkach.
    Nie ma oficjalnego info o dopisaniu nagród.
    Są dopisywane po cichu i na raty.

Pełny profesjonalizm.

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

O jakoś tak po cichu i z partyzanta dopisali :ppnącze i itemy mam skrzynki tez, florkow nie sprawdzę bo nie wiem ile miałam dokładnie przedtem.

z moich ostatnich kijków się trochę wyleciało :sleepy: magiczne 1 tez mnie nawiedziło, ale 2 opryskiwacze i dyniowy rekompensują :)
    Kupony się zawsze przydadzą :)

tiaaa ani okienka ze dopisało i co, OO już pomijam, oni chyba lubią z partyzanta 8)

agucha31, -mala159- oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Itemy mam, ale czy reszta jest tego nie wiem.

A z innej beczki dziś BP kusi takim pakiecikiem

Bry:)

4. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Bardzo ciekawe. W moim pakieciku JC, ale skrzynki x2, wejściówki x15. 19.99pln

5. hapsak89

hapsak89 Stary wyjadacz

Ha dobre, u mnie z kolei skrzynek jest po 12, wejściówek 85 za uwaga równiutkie 99,99zł xD każdy dostał inną ofertę? Ciekawe od kiedy to tak, a może kolejny babol?

6. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

A jeszcze ciekawsze jest to, ze sprawdziłem moje 2 biedne, boczne, a tam ni hu hu, kuszących pakiecików.

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

A u mnie żadnych kuszących pakietów nie ma... czuję się pominięta :p
    Bry

8. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

To są oferty personalizowane, bo w OO nie było o tym żadnej wzmianki. Pokaż mi swoją kuszącą ofertę, a powiem Ci ile wydajesz na grę. xD

9. hapsak89

hapsak89 Stary wyjadacz

U mnie co ciekawe jest podwójnie xD dwa razy w newsach wisi mi identyczna oferta, w pierwszej karcie i w czwartej, i mi cały czas bije po oczach czerwony znacznik, że czegoś nie odebrałam/nie odczytałam, przetrzepałam wszystko, znacznik dalej wisi nieugięty. Może jakaś nowa forma wyprzedaży? Kup super pakiecik to nie będziemy migać powiadomieniami xD pędzę lecę xD

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Chyba za mało wydaję, bo BP niczym nie chce mnie skusić ,:p nie mam żadnych ofert poza koszykami. No jeszcze bananowy farmer wisi od wczoraj, ale bananów to ja mam po kokardę ;)

11. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Już kiedyś, otwierając skrzynki czy zagadkowe zagrody naszło mnie, "czy ja na tą grę wydaję za dużo, czy za mało". I wygląda na to, że ma to wpływ, ile wydajesz.
    Teraz, z całą pewnością mogę stwierdzić, że jest skrypt śledzący i notujący wydatki danego gracza.

edit; nie mam pewności jak to wpływa na przyznawanie nagród ze skrzynek zagród, drzewek itp. lecz nie należy wykluczać możliwości że wpływ takowy jest.

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2024 o 15:27
  12. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

niestety, wyprz za wyprzą, pakiecik za pakiecikiem, aż lawina zalewa :sleepy:
    no najgorzej, jak ktoś z dnia na dzień zniknie a innego kontaktu niż forum nie ma :oops:

xD trzeba sprawdzić i pomierzyć z 10 razy bo potem takie klocki xD

To ja miałam najlepiej: pakiecik 199 zł w tym JC i 30 piccolo i po 30 jakiś innych skrzynek :p
    Każdemu wedle upodobania xD

Aga Tobie taka wypasioną szykują ;):p

Chyba dopisało florki

13. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

No, Waćpani. Oni czują w Tobie "piniądz" xD

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

hahahahahahah przelogowałam się i ....i ....i żadnego pakietu nie mam xDxDxD,wiedzą,że ja tylko kupuję jak są zniżki :p

kasy jeszcze nie dopisało :(

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No właśnie tez gdybym nie zobaczyła ze cos fl przybyło to bym nic nie wiedziała
    U mnie ten sam
    Oj tak
    Taaaaaa ktoś pokazywali tez mini bombeczki

16. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Mnie dopisało florki.

17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

I właśnie dostałam info o dopisaniu nagród

krasnoludek10, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mnie też dopisało ,to chyba już wszystko mam ,z 10 skrzynek wylazło wielkie ......,no cóż trudno :( :(

19. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Zajrzałam do swoich bonusów
    Nawet nie wiedziałam, że aż tyle tego siedzi8)xD:cry::p. Trzeba odpalić część:music:

20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Z ciekawości otworzyłam skrzynie z bonusami- znalazłam +200