Montwa

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Montwa, 10 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie śpię, choruję.:)
    A tak po za tym to chciałabym zrealizować wizję Łukasza:
    Różnie ta dzienna średnia wynosi, nie zawsze mogę zebrać o czasie, robię wszystkie ewenty, więc średnia płynie, jeszcze 23 dni do prezentów gwiazdkowych, a do pokonania 588 mld. Wychodzi, że powinnam zbierać 25.5 mld, hmm zobaczymy.
    Trzymajcie kciuki, żeby się udało.:)

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

miejmy nadzieję,że jednak się uda :) :), trzymamy kciuki :)

ja wiem,że im wyżej tym dłużej schodzi na wbicie lvl ale na razie u mnie idzie dobrze a pewnie za chwilkę to się wydłuży do 2-3 m-cy 8) a może aż tak źle nie będzie 8)8)

3. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Już dawno miałem się do tego odnieść, ale zawsze coś wyskakiwało. Ja też bardzo lubię podsumowania Ewy. :)
    Są wyraziste, przejrzyste, łatwo jest w nich dostrzec to co istotne. Dzięki Ewka. :)

Nie ma żadnej listy rezerwowej. ;)

Z tym poziomem 253 jakoś tak samo wyszło, bo akurat do tego poziomu udało się uzierać wartościowe dane.
    Gdy ranking już powstał, postanowiełem, że przez jakiś czas po prostu będę dopisywał każdą osobę, która ten poziom 253 osiągnie.
    Później jeszcze postanowiłem, że będę tak dokładał te osoby, aż będzie 50 osób. Tak, żeby ten ranking miał jakieś ramy. Tym bardziej, że im więcej osób, tym ciężej mi to nadzorować.
    A teraz, po dożynkach, może się okazać, że ta 50-tką już będzie kompletna. :oops:
    Jak to teraz zakonczyć, jeszcze nie wiem...

.

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Elu, znając Ciebie już teraz mogę pogratulować kolejnego poziomu, bo wiem, że na pewno Ci się uda to osiągnąć zgodnie z planem ;).
    A przed nami jeszcze G&T, może uda się Ci się zdobyć mocne itemy i średnią podbić.
    Moja średnia dzienna skromna - 16 mld z groszami :p. Fajnie byłoby ją podbić do 20 mld ale łatwo nie będzie, bo itemy w cenie ;).

5. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Elu, myślę, że to nawet nie trzeba trzymać kciuków. :)
    Od ostatniego awansu do teraz zdobywałaś średnio 28,8 mld PD dziennie. A piszesz, że od teraz trzeba by mieć po ok. 25,5 mld dziennie. Więc nawet jeśli zachowasz dotychczasowy sposób grania, wszystko powinno zmieścić się w czasie.
    :)
    A jak jeszcze weźmiemy pod uwagę to, co pisał mój imiennik
    To sprawa wydaje się być po prostu przesądzona. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ok, drodzy gracze, ja tu przychodzę też z inną bardzo ważną sprawą, a właściwie to prośbą... :)

Tak jak już pisałem, dzięki dożynkom udało mi się dotrzeć do kilku nowych osób. Udało mi się też przeprowadzić kilka miłych rozmów. Okazało się, że są gracze, którzy spełniają warunki by być w naszym rankingu, ale ja ich nie odkryłem a one same nie miały odwagi napisać do mnie, że też tu powinny być.
    I pomyślałem sobie, że takich osób może być więcej. :(

Ja nie jestem w stanie już więcej od siebie zrobić, by takie osoby wyszukiwać, ale Wy, drodzy gracze, możecie mi w tym pomóc.
    Może macie wśród znajomych osoby, które mają co najmniej poziom 253 a nie ma ich na naszej liście.
    Przekażcie mi taką informację, proszę.
    A jeśli uważacie, że nie byłoby to w porządku wobec tych osób, to poproście je, aby one same się do mnie odezwały.
    Dzięki Wam wszystkim ten ranking może być jeszcze bardziej kompletny. :)

Bardzo Was o to proszę... :inlove::inlove::inlove:

.

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Sprawdziłam moich sąsiadów i znajomych, wszyscy którzy mają co najmniej 253 poziom, są na Twojej liście.

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Moi sąsiedzi i znajomi również widnieją na liście.

8. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hej :) dostalam kilka wiadomosci od moich znajomych, ze mam sie do ciebie odezwac (nie wiedzialam czy tu czy sowka, wiec pisze tu;) ).
    tylko wiesz, ja gram swoim rytmem, daleko mi do osiagniec prymusow, wiec nie wiem czy bedziesz miec ze mnie pocieche;)
    nawiasem mowiac, super watek. ogrom pracy wkladasz. gratki :)

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

10. kropelka04

kropelka04 Generał forum

haha twoje poczucie humoru jest fenomenalne:) a praca dla wspolgraczy nie do przecenienia. wielkie dzieki:inlove:

11. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Dzięki, dziewczyny. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No to w takim razie dziękuję bardzo z tego miejsca Twoim znajomym. :)
    Każdy przecież gra swoim rytmem. A tu nie ma obowiązku zdobywania określonych ilości PD. :)
    A tak jak powiedział Rysiek:
    Swoją drogą poczucie humoru faktycznie ma fenomenalne. :D:D:D
    Ech, ten Rysiek, dobrze, że go mamy. :)

Ale wracając do tematu - tutaj każda cegiełka jest ważna. :)
    A im więcej tych cegiełek nazbieramy, tym nasza budowla będzie bardziej okazała. :) :inlove:

.

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A co jeśli 1:11?:oops:;)

xD:cry:xD

13. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

No to i ja się przywitam jak mnie gospodarz zaprosił. Z braku czasu ostatnio nie patrzę na punkty,
    Pola mam do siania i hodowli, a itemy stoją tylko tam gdzie nie sieję i nie hoduję :) Pnącza odpalam raz dziennie jak zaczynam poranne zbiory. Lubię skrzyneczki więc takie też są najczęściej itemy (oprócz niektórych) Dzienne zbiory punktów tez są różne. Lubię eventy wiec wszystkie robię i jakoś pcham ten wózek do przodu. Wszystkich moich sąsiadów masz na liście a ja tylko patrzę jak skaczą :) Więcej sąsiadów mam co są na 240 i wyżej no i niżej niż ja. Real nie zawsze gra z farmą i real wygrywa i zbiory się przesuwają. Tak to już jest. Wszystkim życzę wysokich podskoków.

Antonina-farmerska trzymam kciuki

14. kropelka04

kropelka04 Generał forum

haha wiem, wiem. tym bardziej, ze ja jestem takim leniwym farmerem;) ewenty robie wybiorczo, w TOP-ie nie biore udzialu, pnacza i itemy zbieram raz dziennie, rano. mam stale ustawienia łąk, bo baaaardzo nie lubie przemeblowan:music:
    poza tym w przeciwienstwie do przodownikow nie mam wszystkich pelnych łąk super mnoznikow i mnostwa obracajacych sie malp:p (i wcale nie narzekam ;)) aleee po 12 latach farmerowanie jeszcze sprawia mi frajde. a ludzie, ktorych poznalam dzieki grze sprawiaja, ze kazdy dzien witam z usmiechem :)