blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.8%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.1%
  6. dopiero teraz ?

28.6%
Multiple votes are allowed.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja pnącze zgarnęłam przedwczoraj. Skrzynek też na razie nie wystawiłam -czekam na więcej:p Sieję jeszcze do eventu bo chcę zgarnąć itemy,neony i bonusy ale nie wiem czy dam radę bo koło przestało współpracować a dyniowego szkoda mi odpalać
    Edit: Koło wysłuchało i dało 200 na 12 godz i + 1 na 6:p

Last edited: Jan 26, 2022
    HotFarmer3387, Marrylan and -mala159- like this.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

nawet fajna kumulacja była, 5 baniek, na początek roku komuś się poszczęściło :) 4 spoko, coś kaski zaswsze ;)

xDxD migiem do najbliższego medlowego :p I to takie najlepiej z klejem na siedzeniu, żeby sekretarka była do niego przytwierdzona xD

siewnych to już styknie na zawsze. Ale najbardziej to itemowe potrzebne :cry:

o dzięki :) przyda sie na następną partię, jak mi się wyczerpią te 4 co stoja na leśnej. ;)

gratki pnącza :) ja chyba przedwczoraj zgarnęłam :), jeszcze sporo badyla do przemiału mam i coś sięzgarnie ze sklepu.

Gratki bonusu :) Ja muszę teraz ciut wejsciówek uskladać, bo niedawno uszczupliłam zapasy :p mam 4 piccolo w pasku i też czekam, będzie więcej to może coś fajnego wyskoczy :) Ze sklepu piccolo zgarnęłam, a neony i itemy też chcę, zobaczymy co się uda zgarnąć :)

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No to kolejna misja hodowlana zakończona :)
    O super :inlove: Dzięki wielkie :D
    Gratki. Ja jeszcze musze głodomorów nakarić
    No i super. Gratki :)
    Oj dobry początek roku ktoś miał :)
    xDxDxD No ta klej to juz jako dodatek gratisowy do krzesla jakby kto pytal to w sklepie dawali xDxD
    Dokładnie

Marrylan and Sookie like this.
  4. Marrylan

gratki Aguś :D wiem ile się trzeba z nimi namęczyć :oops:

xD:cry:xD o taaa, no najnowszy pokrowiec idealnie przylegający do ciała. Zupełnie za darmo dali, to się wzieło xD

od wprowadzenia wybiegu minęło już kawał czasu, najwyższy czas na drugi ;)

-mala159- and agucha31 like this.
  5. agucha31

NO dzięki. Pomału ale próbuję sie ich pozbywać nim jakaś nowa dojdzie :)
    xDxDxD ta a to jakie skutki uboczne ze juz to nikt nie powiedział w sklepie
    Jestem zaaaaaa

Sookie likes this.
  6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)
    Moje dni ostatnio pochłonął real, więc event na pół gwizdka robię, dopiero te z prezentu urodzinowego kompletuje, muszę poszukać brakujących itemów, ale to jutro, bo dzisiaj nie mam na to siły. Pewnie gdzieś w ogrodzie stoją. A konkretniej muszę zlokalizować jeden asy z papieru

agucha31 and Marrylan like this.
  7. Marrylan

ech jak by się przydała taka wyszukiwarka itemów na polach i pnaczach. Moje grzecznie siedziały w pasku i już zapakowane na pnaczą, ale takie szukanie jest męczące. :sleepy: Oby się szybko znalazł :)

grunt, że gratis było xD:cry:xD;)

Jakieś cele trzeba mieć i fajnie, że się udało :) Pomału do przodu :)

Last edited: Jan 27, 2022
    agucha31 likes this.
  8. Agata00755

znaleźć nie tak prosto, najgorzej jak gdzieś na pnącze upchałam. Szybko przeleciałam po ogrodach i póki co nie widzę do

Bry:)

9. Marrylan

Bry :)

Na pnączu to masakra znaleźć:cry:Tych gałęzi tyle i oczopląsu można dostać. I taka wyszukiwarka itemowa by była idealna :sleepy: Prawie godzinę szukałam ostatnio itemów potrzebnych mi do konkursu a to i tak mniej więcej wiedziałam jak wyglądają. Tych od Franka bym chyba parę dni szukała :oops:

agucha31 likes this.
  10. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzieńdoberek :)

12BDAY

Przytargałam kodzik jakby ktoś nie widział, opryskiwacz jest w pakiecie:inlove:

Marrylan and agucha31 like this.
  11. agucha31

Bry
    Ech no wiem cos o tym nieszczęsnym realu
    No gratis to gratis trzeba brać i nie marudzić :)
    No jeszcze dośc sporo ich zostało ale zawsze coś tam ubędzie a nie tylko przybędzie

Marrylan likes this.
  12. Agata00755

A te co akurat potrzebne lubią tak się schować i można 5 razy klikać na każdy item i nie ma tego właściwego

13. Marrylan

a to, to normalne 8) można go mieć pod nosem i nie zauwazyć. Kiedyś szukałam jednego itemu na pnączu to z milion razy byłam koło niego i nie widziałam :cry: za dużo tam tego wszystkiego jest :sleepy:

nawet jedna mniej to już coś :) Zawsze cieszy jak jakąś się uda zrobić, a te wymagają sporo wysiłku :oops:

czasami taki paskudny i nie daje oddechu. Za szybko pędzi. Powinno mu się taki zielony pasek założyć, jak mamy na farmie xD Nie gnał by tak :p

Dzięki :) ten opryskiwacz cenniejszy niż złoto :D;)

agucha31 likes this.
  14. Agata00755

przeszukałam wszystkie ogrody i amba go wcięła. Znalazłam tylko trochę itemów, których bonus wygasł i wymieniłam na inne. Już szukałam na rzędach, chodź marna szansa, że go tam dałam, za dużo PD ma jak na rząd. No nie wiem co z nim mogłam zrobić:cry:xD:cry:

Bym musiała wszystko z ogrodów wywalić, ale biorąc pod uwagę, że te sortowanie itemów słabo mi działa to słaby to jest pomysł.

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Napisz do PT.:p
    (I kto to radzi?xD:cry:xD)
    https://board-pl.farmerama.com/threads/panoramaogrodnicza.34905/page-5241#post-2445870
    Brakowało mi 3 itemów.
    Ozdobne mam monoitemiczne (?), więc odpadały.
    Zostawały pnącza, albo ich w ogóle nie miałem.
    Napisałem i praktycznie od ręki dostałem info.

Marrylan, olgs3 and agucha31 like this.
  16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

zauważyliscie nowe pole ?

może na itemy bo nie ma gdzie ich juz pakować 8)

z eventu wykupiłam piccolo i skrzynki bonusowe,teraz zbieram na kupony ;),eventu wyspowego nie robie.

17. Agata00755

Marrylan, agucha31 and hlnrys like this.
  18. -mala159-

Agata chyba nie wymieniłaś,bo ich sie nie da wymienić na GT ;)

Marrylan, agucha31 and hlnrys like this.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

20. -mala159-

Norbi nie chodzi mi o leśna tylko o wyspę za latarnią,zaznaczyłam na biało,ja jak najeżdzam kursorem to nie pokazuje żadnej nazwy