blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Gram na unit i u mnie jest ok, choć wcześniej też dużych problemów nie miałam ale co najważniejsze, widać kiedy roslina jest gotowa do zbioru z czym wcześniej był problem
    Oj jej jak by tak smigały jak on sie porusza to może po tygodniu by sie wszystkie pola gry obrobiło a jak ręcznie to może po miesiącu xD;)

Marrylan, aankaa_66 oraz hlnrys lubią to.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Zaraz mnie coś trafi !!!!!! >:(>:( zablokowali biedronkę to po odpowiedzi modki poszlam i rozszastałam sobie farmarki na swięto świateł. :oops: Wchodzę na farmę niedawno i co widzę? Odblokowali biedronkę -.-wrrr:wuerg: Dobrze , że w spółdzielni kupa misji niezrobionych to było z czego farmarki uciułać.:sleepy:

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kursor myszy nadal pływa. Widać czy nawozowe są gotowe do zbioru. Przed południem zbierałam szczypiorek na leśnej i niestety nadal nie było widać czy dojrzał czy nie. Nie przełaczam już na flasha . Gram na unity. Powoli się przyzwyczajam. Przynajmniej w grze pada śnieg:inlove:

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ja też na unity siedzę. Z flasha mnie wywala:oops:

5. Sookie

Ja się nie irytuję,że działa gorzej .Myślę,że parę miesięcy minie zanim będzie w miarę ok. Pamiętam początki gry- było znacznie gorzej. To jest tylko gra .Jak czytam te narzekania to zazdroszczę wręcz,że ludzie mają tylko takie problemy.
    Poza tym- netflix wrzucił wszystkie sezony "Rancza"-polecam na odstresowanie

6. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Ja to myślę, że to jest tak jak z meczem piłki nożnej. Na kanapie się siedzi i krzyczy ,że gamonie nie potrafią strzelać;). Ale fajnie jest tak z tej kanapy komentować, gorzej być na tym boiskuxD8)xD

7. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

DZIĘKI....:)

...ale tylko bajeczka
    i jak każda bajeczka, kończy się słowami: "i żyli długo i szczęśliwie"
    czyli do 11.1.2021

pewnie sporo by to kosztowało....
    nawet jeśli słaba sprzedaż, to zachowujemy tę legendarną "równowagę" w grze
    8)

spróbowałem na Unity - bez klienta - nie dla mnie....
    ....żeby sprawdzić, czy prawdą jest, jak pisała BA Czerwona, że w pocie czoła cała Ekipa, programiści, jak jeden żywy organizm
    na granicy wydolności, harują na 3 zmiany, żeby z końcem flasha zaprezentować farmerom owoc ich wspólnych wysiłków....

jak na razie wyników nie stwierdzono....
    nawet cząstkowych

zaraz po przełączeniu na Unity, zainstalowała się również farma wiatrowa....
    spróbowałem, po godpodarsku, zrobić obchód włości....
    wylogowało przy pierwszej próbie
    uparłem się - mam nowe kalosze - to spróbowałem ponownie
    poszedłem do banku - tam to zawsze przyjmują z otwartymi ramionami
    i znowu klapa - nie wpuścili - utknąłem w śluzie

zarobić nie chcą, czy jak?!?!
    i jeszcze bramka zaczęła piszczeć jakbym długopisy podwędził....

na szczęście gierka skończona, biedra jest, a z zakupem pnącza, to Miecio powiedział, że możemy zaczekać do niedzieli -
    jakiś dziwny jest?!

no więc
    ....żeby nie było, żem taki Kubuś Fatalista, to największym dzisiejszym sukcesem było przełączenie się na Flash
    cierpliwy byłem, ale w końcu zadziałało
    jednak coś BP robi!!!!....ośle !!

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2020
  8. agucha31

U mnie nie widać czy nawozowe gotowe do zbioru ani czy są podlane, ale pola widać ze gotowe ale ogólnie nie ma czego sie przyczepić, wszystko inne w miare ok działa

magdalena, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

O mało też świateł nie zgarnęłam, bo myślałam, że z biedronką klapa będzie, a tu a kuku i jest. Dobrze, że uciułałaś :) Ale widzę, że z Jaśkami to samo zrobili bo poprzednio i teraz mam ofertę a na pewno mam więcej niż 5 :p A wcześniej jak było to nie miałam, bo był limit :p

właśnie cieszę się bardzo z Rancza, bo wszystkiego nie zdążyłam obejrzeć w tv a teraz na spokojnie :music: :D
    Początki zawsze są trudne i oby teraz było już tylko lepiej. U mnie jako tako działa unity, wolniej, wiadomo i zwieszki są no i na tą chwilę brak entera mi niezmiernie uprzykrza życie. Ale od biedy da się przeżyć. Niech tam dalej pracują i poprawiają.

u mnie teraz też drzewka i badyl widać, że gotowy, bo czasami było w paski, część gotowa a część wyglądało że dopiero posadzone a też gotowe. Ogólnie to też w miarę działa, ale jak chcą gierki zręcznościowe na tym dawać to jeszcze muszą popracować 8);)

xDxDxD no kawkę by się zdążyło wypić.... w Paryżu czy innej Australii xD Zakupy na Manhattanie zrobić, tu i tam wyskoczyć i akurat po powrocie by było xD:p;)

10. agucha31

O tym nawet nie myślę jeszcze :)
    Taaaa xDxD
    ----------------
    No ja tak sie nie bawie, no rozumiem ze u mnie w realu to zapominam jak śnieg wygląda bo jakoś Szcz omija ale zeby nawet na fermie tak szybko sie roztopił a było tak biało, no ale własnie było bo juz nie jest :cry:

Marrylan i aankaa_66 lubią to.
  11. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

u mnie na farmie bialutko, czyściutko, świeżutko:)

Marrylan i agucha31 lubią to.
  12. agucha31

Jak to tak? No to co? czyżby śnieg omijał mnie nawet wirtualnie? :sleepy:

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przełącz motyw na standard.
    Ale bije po oczach, wolę bez.
    xD:cry:xD

Marrylan, aankaa_66 oraz agucha31 lubią to.
  14. agucha31

Ależ ja go miałam i to całkiem niedawno ale teraz juz stopniał :cry:

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A w jakiej strefie klimatycznej masz farmę?;)
    Może za ciepło na śnieg?:p
    xD:cry:xD

Marrylan, aankaa_66 oraz agucha31 lubią to.
  16. agucha31

NO to słońce tak daje ze sobie stopniał xD:cry: Wiesz realnie od lat Szcz omija a ze ja fermerka z niego to i ferme też ominie :cry:;)

17. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

hehehe trzeba wybrać albo jedno albo drugie;) Co kto wolixD

Marrylan, hlnrys oraz agucha31 lubią to.
  18. agucha31

U mnie śniegu juz od kilku lat nie było to niech choć na ferie sobie leży a nie słońce po oczach daje

19. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

ja na flashu mam bielutko aż miło, poszłam na unit i... zajumali :eek: oni to nas chcą przesiąść ale na wyspy chyba :p:pxD

u mnie też kiepsko ze śniegiem w tamtym roku było mało a teraz to praktycznie w ogóle, raz tylko posypało chwilkę ale moment stopniało. A mimo, że ciepłolubna jestem, to bym chciała żeby biało było chociaż chwilę :inlove::music:

agucha31 i aankaa_66 lubią to.
  20. Sookie

Ja przestawiłam nie na standard tylko na motyw zimowy. I mam zime na farmie

Marrylan i agucha31 lubią to.