blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja mam teraz 1320 i ani myślę spaść z 3 tysi :p Chyba aż tylu farmerów na ostatnią minutę nie czeka...

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

na 1000 jestem za cienka, dlatego chce powalczyć o 3000,to musze byc w domu do ok.17 aby w razie czego odrobine dorzucić ;)

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ja widze u Ciebie normalnie 7
    Ja tek czekałam 2 lata temu i w ostatnich godz tak dorzucałam ze raz na ponad pół godz udawało mi sie cos dołożyć i zamiast w 1000 to skończyłam na 1100 :(

4. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Wiem,że widać same siódemki ale patrzyłam na listę w innym miejscu, tam jest poprawna i mam na końcu ósemkę.
    W dodatku długo naprawiają błąd z wyświetlaniem.

5. agucha31

aha no to nie wiem :(

6. gretag

Lepiej żeby naprawili błąd wcześniej a nie w ostatniej chwili.

7. agucha31

Ale u nas chyba też juz poprawnie wyświetla zobacz

8. gretag

Faktycznie , aż mi ulżyło :)
    Ja nie mogę się wbić żeby zobaczyć teraz listę.

9. agucha31

NO mi jakoś sie udało :)

10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

cudów się też nie spodziewam :sleepy: Oby tylko nie zblokowało na końcu wszystkiego :cry:

w 3000 myślę, że masz duże szanse :) Ale czujnym trzeba być, tak że od kompa się nie oddalaj przed końcem ;)

no 1 miejsce.. wow o_O:inlove:
    właśnie myślę tak przed południem bezpiecznie dorzucić, bo potem może być różnie :oops:

Napisowi już niedużo brakuje :D

11. agucha31

Pięknie, No i brawa oraz ogromny szacunek dla niego. Oj trzeba mnóstwo czasu i pracy na takie efekty. Greciu jeśli do nich zaglądasz to przekaz proszę nasze uznanie i gratulacje bo należą sie ogromnie.
    Do całego planowanego dośc dużo ale mysle ze teraz juz więcej osób ma czas wieczorem to i więcej dojdzie

12. gretag

Pierwsze miejsce Rekuciego, taka suma wbija w fotel..ale oki. Ja mu gratuluję :) Nie wiem jak to wypracował ale widać,że bez kasy nie da się do tego dojść.
    Sama wiem po sobie, ile wkładam w grę. Dopiero jedne pakiety, kupiłam największy. Dziś drugie pakiety, kupiłam dwa..itd. Nie kupuję wszystkiego jak leci ale i tak sporo kasy idzie..
    Z drugiej strony, każdy ma jakieś rozrywki a ja mam farmę..nie piję, nie palę itd, więc choć wirtualna odrobina szaleństwa mi się należy xD

Zaglądam na węgierskie forum więc mu napiszę :) Niech się cieszy :)

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

14. agucha31

Kochana ale sama wiesz ze kasa to nie wszystko bo i ogrom pracy trzeba włożyć Bo tak jak piszesz, pakiety można kupić ale jeszcze trzeba wysiać to i owo i uzbierać do stodoły
    Ogromne gratki dla niego ale też dla was z 10 kosami bo pięknie nas tam reprezentujecie dla Kasi która co roku gdzies u góry sie lokuje ale ogólnie i dla wszystkich kos i nie tylko bo dla kazdego kto pracował na to aby móc utrzymać sie na liście albo choćby po to aby wystartować nawet na chwile
    Mysle ze każdy starał sie jak tylko mógł :)
    To dawaj do nas do napisu :p

15. gretag

Brawo Rysiu :)
    Tobie również należą się brawa bo to co widać zdobyłeś solidna pracą. Wiem jak ciężko pracujesz na farmie. Przeliczasz, wyliczasz, kalkulujesz i jeszcze innym pomagasz :)

Tak, Agniesiu, na farmie praca codziennie i to o stałych porach, zbieranie, sianie i tak w kółko. Nie ma dni wolnych..hahah

16. hlnrys

17. agucha31

NO właśnie a u mnie niestety nie zawsze jest na to czas a o regularnym zbieraniu nawet nie wspomnę. Bocznymi sie nie wspomagałam i nie wspomagam bo tu juz ogólnie czasu brakuje to tyle co moge to też tylko przez to co wypracuje

18. hlnrys

Dziękuję.

19. gretag

Jestem w szoku bo u mnie tak nie całkiem fajnie z Unity. Będę zbierała tylko część bo po odświeżeniu zawsze widać,że nie wszystko zebrane..
    ..może jednak coś poprawili na lepsze bo ciężko będzie..

20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Masz ochotę, frajdę z tego i Cię stać to kupuj i się nie tłumacz . Nikomu nic do Twojego portfela. ;)