blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Tak się zbierałam tu przyjść ale ciągle coś wypadło a muszę podziękować za prezenty , które dostałam podczas G&T..
    Pięknie dziękuję :)
    - - -
    Też kupiłam oba zwierzaki :)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja tylko Bąbelka kupiłam,bo słoń :inlove: Jak mi jutro nie wyjdzie z Unity,to sobie ,na koniec grudnia,wszystkie słonie poustawiam i cyknę pamiątkowa fotę...;) A tak poważnie,to chyba się zapłaczę,jak się okaże,że mój lapek nie da rady...:cry:

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Gosiu, podczytuję w innych krajach co piszą i wiem,że w BP robią wszystko żeby graczy nie stracić. Bądź dobrej myśli :)

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jutro się okaże..;) Stary ma lepszego lapka ale chytrus jeden,nie chce się zamienić -.- W razie"W"z jego się będę logować...No bo "jak żyć..."bez farmy...xD:cry:xD Jeszcze syn ma też coś lepszego ale tam nie ma literki"a",to jak pisać będę ?o_ONo nic,do rana nerwy uspokoić trzeba...Powyłączałam wszystko w ustawieniach,zawsze trochę lżejsza farma będzie...Jutro rano Ccleaner i co jeszcze się da do czyszczenia ciastek i zobaczymy,na jakim silniku się zaloguję :p

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A co!
    W końcu mam dwa florenowce.
    xD:cry:xD

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

moja Ty :inlove: trzymaj te klucze, bo czasami się bardzo przydają :pxD;)

Ja kupiłam 2. Bąbelek wiadomo :inlove: jeża już 1 mam to 2 może coś już więcej dadzą ;)

Greciu ja również dziękuję, za piękne prezenty :inlove::D

i to jest jakaś iskierka nadziei :) Podejrzewam, ze graczy że starszym sprzętem tak mało wcale nie jest, oby im się udało :) Ja w domu raczej bym problemu nie miała, ale w pracy to już bym pewnie nie pograła, bo komp słabszy. Przetestuję w czwartek w pracy i zobaczę 8)

:D:D zawsze to jakaś furtka ;) Trzymam kciuki żeby tam w BP wybalansowali co trzeba 8)

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ja też.xD
    Ale jeszcze sporo zwierzaków kolorowych i SG mam, to FL z misji mogę wyciągnąć.:p
    A dlatego zapytałam czy 2 bąbelki kupiłeś, bo nie skumałam, że można obydwa kupić. Ja jednego już wcześniej kupiłam.
    Teraz widzę, że jeże też mogę dwa kupić.:)

8. hlnrys

Wal do szefostwa, niech sprzęt modernizują, bo Farmerama na Unity przechodzi i większa moc potrzebna.
    xD:cry:xD
    To masz teraz trzy?
    Wcześniej był za PLN, to nie brałem.

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nie - dwa bąbelki mam, tylko tyle można mieć.:)

10. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Unity nie unity a kalendarza nie ma

11. Marrylan

xD:cry:xD kto wie, może by nawet prezes to łyknął xD:p No jak można na tyle godzin zostawić zwierzaki na pastwę losu :cry::p;) Ech a miałam rok temu taki nówka nieśmigany, wywalczony to kurcze zabrali :cry: Mam focha na informatyda do tej pory. Bo niby na serwer był potrzebny a miał win 7 profesional. Tak czy siak długo nie pożyją te w firmie, bo 7 idzie do lamusa 8)

o właśnie, kalendarz8). Miejmy nadzieję, że w ferworze testów nie zaginie i jutro będzie ;)

Posiane na jutrzejsze wylotki. :p Oby sypnęło :)

12. hlnrys

Ostatnie edytowanie: 29 września 2020
    agucha31, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  14. Marrylan

Bry :)

Chłopaki najlepszego :inlove:Niech się Wam spełnią wszystkie marzenia i oczekiwania a nawet jeszcze więcej :inlove:

Pełniowo i mrocznie, ciekawią mnie te chyba grube aktualizacje :p Ale jak czytam Event nadrzędny dla innych wydarzeń to od razu mi się bąbelki przypominają i.. :wuerg::cry::cry::cry:

15. hlnrys

16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

17. hlnrys

OPENBETA
    Albo małymi.

agucha31 i Marrylan lubią to.
  18. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Dzięki, jakoś go przeoczyłam.

19. Marrylan

20. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry...
    Jak możecie to przyślijcie mi ten drugi kod na sowę.
    Idę na drugą zmianę do roboty, i po powrocie z niej mogę mieć głowę tak zczesaną ,że może umknąć mi pamięć o nim xD
    Z góry dziękuje:)

Marrylan, agucha31 oraz hlnrys lubią to.