blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Również dbam o siebie i innych i przestrzegam pewnych zasad oraz nosze maseczkę wszędzie gdzie powinnam bez zbednego ale
    Oj kochana nie wszędzie niestety, koleżanka ostatnio na hemie miała problem żeby sie dostać inna na badania kontrolne które powinna mieć gdyż jej powiedziano ze jak sie czuje dobrze i nie ma żadnych objawów itp to kontrole można przełożyć na bliżej nieznany termin oczywiście :( Jak w moim przypadku, nooo na szczęście obecnie nie musze sie na sobie przekonywać ale jak długo to tego sama nie wiem. Wiem jedno, teleporada mi nie wystarczy :eek:

Marrylan lubi to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Ja się wszystkiego obawiam, anginy i innych choróbsk wszelkich, a tego smoka bardziej. Zdrowie najważniejsze i człowiek chce chronić siebie i innych i do tej maseczki już się zdążyłam przyzwyczaić, polubić to chyba nigdy nie polubię, ale jakoś musimy współpracować.

:oops: Aguś mam nadzieję, że jeszcze długo nie będzie trzeba. U mnie też ciężko się dostać do no rehabilitacji. Jak szpital to nie wiem. Ciocia jak złamała ręka niedawno to kilka dni czekała na operację bo śruby nie było :sleepy:

agucha31 lubi to.
  3. agucha31

Bry
    Ech marnie z tymi wypadajkami :(
    Ech no masakra :(

Marrylan lubi to.
  4. Marrylan

taaa musiałam te kowadła w oazach zrobić, bo brakowało do zrobienia zielska :sleepy::cry:, ale już rosną oba rodzaje. Na noc jeszcze się zdąży posiać. :)

niestety :sleepy:dobrze, że chociaż ta rehabilitacja do której chodzi jest czynna, bo druga zamknięta :cry:

i coś na dzisiejsze święto :)

Ostatnie edytowanie: 16 września 2020
    agucha31 lubi to.
  5. agucha31

Bry
    Też musiałam dorabiać :(
    Ech wirus wirusem ale niestety właśnie te problemy z dostaniem sie do lekarzy itp :(
    Ech szkoda Ryśka

Marrylan lubi to.
  6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A ja jeszcze nie uzbierałam kowadeł na roślinki:cry::cry::cry::cry:Chyba będzie trzeba te oazy załadować

Bry:)

Marrylan i agucha31 lubią to.
  7. agucha31

NO ja właśnie nimi sie wspomogłam

Marrylan lubi to.
  8. Agata00755

Dobra 1 roślinkę mam, teraz czas na drugą, obstawiłam całą łąkę TSami, zobaczymy ile wyleci

agucha31 i Marrylan lubią to.
  9. Marrylan

Bry :)

u mnie bez oaz się nie obeszło, parę wsadów musiałam załadować :cry: Szkoda, ze BB nie ma. Ale już zaczęłam 1 z lewej budować.

Ostatnie edytowanie: 17 września 2020
    agucha31 lubi to.
  10. Agata00755

OK TSy dały radę, uzbierałam na drugą roślinkę kowadeł. Krótsza rozsiana, teraz czas na dłuższą, dzień obsuwy, a liczyłam, że wczoraj uda się rozsiać zwłaszcza, że był bonus 100%

11. Marrylan

Ryśka szkoda, jeszcze wiele świetnych kawałków mógł zrobić, ale kilka po sobie zostawił :)

bardzo ciężko jest i nie raz człowiek nie wie, co ma robić :cry:

ech szkoda bonusu. Ja też miałam wczoraj obsuwę 2h bo kompletnie zapomniałam o evencie. A potem tych kowadeł nie było :cry: Teraz sieję jedną roślinę na 1 poletku a drugą na drugim i pomału się robi.

agucha31 lubi to.
  12. Agata00755

Rozsieje tą drugą roślinkę i też tak będę musiała zrobić, że 2 na raz siać.

13. agucha31

Bonusa szkoda ale może jeszcze trafisz :)
    Oj mógł
    No niby pomału wszystko wraca do normy ale nie tak prędko :(

Marrylan lubi to.
  14. Marrylan

o tyle dobrze, że te czasy wzrostu sa takie same i nie trzeba skakać z jednego pola na drugie ciągle :)

oj nie tak prędko. Jeszcze się chwilę trzeba będzie męczyć :sleepy:

agucha31 lubi to.
  15. agucha31

-.-:( Ech póki nie bedzie odpowiedniej szczepionki czy leku niestety :(
    ---------------------
    Oj jakiś żeś ładny nr postu wyskrobała #59000 :D

gretag i Marrylan lubią to.
  16. Marrylan

:D:D:D o nawet nie widziałam :p Okrąglutki :D Teraz BP niech tyle florków rzuci xD 60 tysi się zbliża nieubłagania :music::music::D

gretag, aankaa_66 oraz agucha31 lubią to.
  17. agucha31

U lala jakie marzenia :)
    Ech tylko szkoda że doktorek od dawna nie obecny :( Pamiętam jak świętował milion wejść a tu niebawem 2 beda a go niema :(

gretag, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  18. Marrylan

xD no takie tyci malutkie :pxD8):music:

Doktorek się zaszył w tej swojej dziupli i whiskacza popija i z krzaków działa ;) Niedawno poziom wbił :p8) Kto go tam wie, może na te 2 wpadnie :p pomarzyć można ;)

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Doktorek teraz tylko teleporad udziela i leczy zdalnie ;)

20. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Bry
    Doktorka nie ma a Ryś jest? Też go dawno nie widziałam.
    Jak event Wam leci?