błądzenie w evencie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bestia10698, 29 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

latam jak głupi po tym lochu nie skończyłem jeszcze wszystkich mini gier a nie mogę ich znaleść chodzę we wte i wte i nic wszędzie już rozegrane mini gry pomocy a tak szczerze to najgłupszy event

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bestia10698 jest przecież poradnik a w nim wszystko jasno i zrozumiale opisane i pokazane na mapie i na filmikach, zajrzyj proszę:
    Legenda Helgrid.

Warto też przejrzeć wątek dyskusyjny, w którym Gracze podpowiadają jak iść krok po kroku, np. tutaj: #345

Sprawdź na podglądzie mapy na planszy eventowej

• podgląd mapy lochu, otwierający się po kliknięciu przycisku:

i napisz, w którym miejscu jesteś (podświetli się na mapie a fioletowo):

3. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

to ma przyjemność i relaks a nie studiowanie pół dnia mechaniki eventu

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bestia10698 ale to jest gra, w której zdobywasz nagrody no i niestety trochę popracować trzeba. Już dla ułatwienia podałam Ci link z podpowiedzią ale przymusu robienia eventu nie ma, możesz sobie przyjemnie i dla relaksu siać rośliny lub hodować zwierzęta.

Zapraszam do podzielenia się opinią w wątku dyskusyjnym a tutaj skoro o nic nie pytasz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.