Błąd paska z ilością wypadajek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika netka205, 31 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. netka205

netka205 Koneser forum

Witam.
    Na moim koncie występuje błąd pokazujący ilość wypadajek, w rzeczywistości do stanu ogólnego dopisuje ich więcej. Z tego co zauważyłam błąd nie występuje u wszystkich tylko na niektórych kontach. Moje pytanie brzmi : Czy PT ma już zgłoszony ten błąd ? Czy może każdy u którego występuje ten błąd ma sam wysłać zgłoszenie do PT ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

To znany i zgłoszony już błąd, nie musisz zgłaszać do PT. Nie mamy jednak żadnych informacji kiedy zostanie naprawiony.

Błędy i problemy można zgłaszać zgodnie ze wzorem podanym w pierwszym poście tego wątku: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów, są one na bieżąco przekazywane twórcom gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. netka205

netka205 Koneser forum

Ok, dzięki ,u mnie na farmie zamiast mniej błędów jest ich coraz więcej.... Brak pytań, można zamknąć. Dziękuję.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak to już niestety bywa, że usuwając jeden błąd pojawia się nowy ale mam nadzieję, że w końcu wszystkie błędy i problemy zostaną usunięte.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

netka205 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.