asystent hodowlii

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mandapanda74, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mandapanda74

mandapanda74 Forumowy żółtodziób

Witam ,czy ktos mi powie o co chodzi?Dostałam w prezencie asystenta hodowlii na 2godz i nie wiem gdzie i co się z tym robi?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mandapanda74, jeśli masz za małą ilość zwierząt hodowlanych czy też zwykłych to nie uruchomisz hodowli, do każdej potrzebne są 4 zwierzęta oraz 2 jednostki super paszy. Może komunikat mówi o braku perfum, albo wstawiłaś 132 hodowle i nie ma więcej miejsca na kolejne.
    Masz jeszcze jakieś pytanie?

3. .far1.

.far1. Czeladnik forum

Nie.
    Serio? Od kiedy posiadanie asystenta hodowli zależy od liczby perfum czy zwierząt w stodole?

Asystent hodowli to pomocnik w oazach miłości. Działa tylko tam.
    Nie zbierzesz nim nic z pól, zagród czy pnącza. Nie posiejesz roślin, ani nie nakarmisz zwierząt.

Proszę, tutaj masz poradnik:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/oaza-miłości.10453/

zagma lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

.far1., jak najbardziej serio, a pewnie nie zbierzesz nim z pól, bo to pomocnik hodowli, a nie kombajn, nie nakarmisz zwierząt, bo to nie stajenny :)

jak masz jakiekolwiek problemy z rozróżnieniem pomocników zachęcam do lektury poradnika, tam czytelnie opisane są wszystkie maszyny rolnicze dostępne w grze :)

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.