Arka Noego.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 8 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Mam takie pytanio - przemyślenie..
    Bo zastanawiam się co miał na mysli ktoś , kto wymiślil te misje,
    i w jaki sposób one są do zrobienia gdzie :
    Klasyczny neon " robi się " w okolicy 13 h, a do misji mamy oddać 60 sztuk zwierzaka i mamy na to 11 godzin, naprawdę? no i mamy bonusy ale przecież te misje są od lat w grze kiedy one jeszcze nie funkcjonowały....Więc litości jakim cudem przy takim czasie mamy to zrobić ? serio wystawić 60 zagród?.
    I czy serio, za taką orkę na ugorze nie należą się jakiekolwiek " normalne" nagrody bo te...no żenada, tak mogę nie robić, ale jednak chciałabym żeby mi to wypadło z misji do zrobienia, ale no jest to naprwdę chyba a wykonalne...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A czy ktoś powiedział, że misja ma być opłacalna? nie ma takiej zasady. Podobnie jak w eventach jedne misje są opłacalne, inne nie a wybór jak zawsze należy do Gracza.
    I nie wiem czy wiesz ale dla takiej misji gdzie do oddania jest 60 zwierząt wystarczy maks. 5 minut bo tak jak między innymi jest napisane w poradniku: ..."Misje na czas:
    W misjach na czas trzeba podczas ich trwania zebrać bezpośrednio z pól czy zagród daną ilość produktu (zapasy ze stodoły nie mogą być wykorzystane), najlepiej więc rozpoczynać je, gdy zbiory są gotowe do zebrania."

Tak, że jeśli masz zebrać w określonym czasie 60 koni to tak, możesz wystawić 60 podstawowych zagród, lub 30 pomarańczowych/czerwonych lub 20 różowych lub 15 neonowych, zaczekać aż będą gotowe do zbioru, aktywować misję i zebrać. Ile Ci to zajmie?

Czy w związku z powyższym masz jeszcze jakieś pytanie?

Do przemyśleń i wymiany opinii zapraszam do wątku dyskusyjnego: Misje w spółdzielni.

3. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

No nie do końca - bo wcześniej trzeba przygotować farmę pod 60 zagród... ogarnąć paszę etc, no w każdym razie dzięki..

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No trzeba, ale to przed wystartowaniem misji tak jak do każdych zadań czy eventów, też trzeba się wcześniej odpowiednio przygotować.

Skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.