227 poziom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sto-no-ga, 17 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sto-no-ga

Sto-no-ga Okazjonalny autor

mam 227 poziom i dostaje nadal informacje kiedy i co mogę odblokować
    owieczki na taczce podskakują i podskakują......
    niekiedy szybko się kończy a niekiedy kilka min i nic nie mogę robić.
    czy to można zablokować ? a może to tylko u mnie?
    proszę o informację
    pozdrawiam

2. antonkosiba

antonkosiba Nadzorca forum

A propos owieczek to może być wynik prędkości Twojego łącza. U mnie (37Mb/s) chodzi ok zarówno na unity jak i na kliencie. Test jest tutaj https://speed.measurementlab.net/#/

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

antonkosiba dziękuję za pomoc.

Sto-no-ga nie ma możliwości zablokowania informacji wyświetlanych podczas logowania, nie od nich jednak zależy czas ładowania gry.

Jeżeli masz problemy na Unity to spróbuj pobrać, zainstalować klienta i sprawdzić działanie gry. Informacje znajdziesz tutaj: Autonomiczny klient do pobrania

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Sto-no-ga

mam klienta zainstalowanego i gram
    chodzi mi o to że te wszystkie informacje są potrzebne do ok 100 poziomu
    to czy nie można pow zablokować
    wkurzające są

5. -tokio-

-tokio- Okazjonalny autor

na kliencie to samo, mało tego jak wchodze na klienta to laptop za chwile gorący

6. Sto-no-ga

nie przy logowaniu ale przy przechodzeniu z pola na pole

7. SMOD_Atena

-tokio- sprawdź proszę wymagania gry: Autonomiczny klient do pobrania. Warto też od czasu do czasu wyczyścić laptopa w jakimś serwisie z kurzu a przy okazji ze "śmieci" w systemie. Z pewnością po takich zabiegach będzie mu lżej.

Sto-no-ga tak jak wyżej napisałam niestety nie da się wyłączyć tych pól informacyjnych ale nawet gdyby ich nie było to w zamian byłoby ładowanie 1%......10% i tak do 100% albo owieczki z taczką. Na czas takiego ładowania mają wpływ różne czynniki począwszy od parametrów sprzętu, systemu i oprogramowania jak również od szybkości połączenia internetowego i warto to wszystko posprawdzać i ewentualnie zaktualizować.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. Sto-no-ga

dzięki,pozdrawiam

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.