Opinie Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 1 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mariusz1450

mariusz1450 Forumowy żółtodziób

Po prostu szkoda słów, na pomoc techniczną też nie ma co liczyć, bo odpowiadają chyba z automatu, po minucie od zgłoszenia już dali odpowiedź, że prezent nie został otworzony

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

kiedys to chociaz sie podpisywali -teraz juz niekoniecznie.nawet nie pozdrawiaja8)
    poki co kalendarz mi sie otwiera za darmoche i nie zamyka sam -ale to dopiero 12 dni...:p

3. angiefarmer

angiefarmer Czeladnik forum

Jak wykorzystać ten kupon?

4. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Hmm, ja też się dziś mocno zdziwiłem.
    Musiałem otworzyć za florki 4 wejściówki imprezowe, by dostać SNZ.
    Często zaglądam na farmę i standardowo zaczynam od codziennego prezentu, uzupełnienia slotów, gałęzi pnącza, jaj itd.
    Kalendarz też wszedł do rytuału.
    Do czasu wejścia na forum byłem przekonany o moim gapiostwie, a teraz mam wątpliwości?
    Nastawiłem już sobie poranny budzik specjalnie na otwarcie skarpety i zrobienie printscreena z datą.
    Tak na wszelki wypadek. Gram za free, florki nie chodzą piechotą...

5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

U mnie zamknął się prezent z 5 grudnia. Sklerozy jeszcze aż takiej nie mam, by codziennie nie zajrzeć do kalendarza. Do Franka i kalendarza zaglądam od razu po zalogowaniu się na farmę. Nie zamierzałam pisać do PT, bo odpowiedź znam, ale co tam, skusiły mnie te pozdrowieniaxD Na pewno nie kupię florków, by odkryć prezent. Poczekam aż uzbierają się z drzewa. Na cuda nie ma co liczyć:oops: Prezent sam się zamknął, ale sam się nie otworzy:sleepy:

6. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Skarpeta nr 13
    2x kupon na kombajn 3h

7. norbi7475

norbi7475 Forumowy żółtodziób

jak wykorzystać kupon na kombajn?

8. deadwing

deadwing Komisarz forum

Klikasz kombajn, otwiera się okienko z zieloną strzałeczką na końcu z prawej strony, klikasz tę strzałeczkę i rozwija się schowek z kuponami, wybierasz kupon i gotowe
    https://board-pl.farmerama.com/inde...ze-kombajn-siewnik-stajenny-budowniczy.10467/

lub
    klikasz inwentarz, wazonik (tam gdzie są itemy), w zakładce towary konsumpcyjne wybierasz kupon i gotowe.

9. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Bez sensu pisałam do PT-.- Nieumiejętnie otworzyłam prezent, to mi się po tygodniu zamknął:cry:xD Bez komentarzaxD

10. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Jak widać wielka sztuką jest umiejetnie otworzyć prezentxDxDxD Mam podobnie.... tyle lat grania, a nie umiem odebrać prezentu:p:cry:xD

11. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

Witam wszystkich :) U mnie na razie nic się nie zamknęło... odpukane w niemalowane drewno... mam prośbę powiedzcie proszę co było w prezentach tygodniowych, w pierwszym bodajże Pd a w drugim tygodniu? dziękuje

skaliwa lubi to.
  12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

1x kupon 48h i naklejka

13. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

No widzisz. Zawsze można dowiedzieć się czegoś nowegoxD
    Następnym razem w ten sposób będę otwierać prezenty[​IMG] Już nic się nie zamknie, bo nic nie zostaniexD

14. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

a moze trzeba pisac codziennie do PTze sie otworzylo dzisiaj prezent moze to bedzie wiarygodne dla nich otym ze pamietamy i prezenty otwieramy ekipa powinna napisac do centrali problem jednak jest

skaliwa lubi to.
  15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dla mnie jest to wyciąganie florków i nic więcej. Pisanie do PT i screeny nic nie pomogą. System wszystko zapisuje i jakby chcieli, to bez problemu mogliby sprawdzić co w danym dniu robiło się na farmie. Wciskanie ludziom ciemnoty, że się prezentu nie otworzyło już nie działa, to trzeba było wymyślić inną śpiewkę...

16. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam mam pytanie :) co znaczy nieumiejętnie otwarty prezent hmmmm???? Bo nie rozumiem....

Anhedrea, skaliwa oraz gosiagosia60 lubią to.
  17. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

przyszłam powiedzieć że dzisiejszy prezent odebrałam
    umiejętnie :)prawidłowo:) po prostu mam go w całości
    zobaczymy czy się zamknie

.

ryba4862, skaliwa oraz gosiagosia60 lubią to.
  18. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

W innych krajach potrawia znalesc blad rozmawialam z siostra jest w szkocji w ciagu 5 minut dostala prezent tam zarabiaja lepiej i niezalezy im na premi jak naszemu PT

19. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Ja w przestrachu po przeczytaniu relacji z Waszych kalendarzowych doświadczeń - nagrałam filmik z dźwiękiem z otwierania skarpety dzisiejszej.
    Co ta gra robi z graczami, co ta PT robi z graczami. Za każdym razem kiedy otwieram kalendarz odczuwam dreszcz strachu czy przypadkiem się nie okaże, że skarpeta zyskała plusa

20. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Masz rację całkowicie, jestem tego samego zdania. Myślę, ze przyczyna tkwi w tym skrypcie, który uruchomili dla tych, którzy nie mogli się zalogować w sobotę wieczorem. Jedno naprawili, ale równocześnie zepsuli u niektórych drugie. Zauważcie, ze dzisiaj już nikt nie narzeka, że im się prezent nie otworzył....W Niemczech to zauważyli i tam chyba wszyscy, którzy napisali do ich wsparcia otrzymali pomoc. A u nas? Tylko mopy i ścierki poszły w ruch, juz nie piszę o odpowiedziach z PT.
    Dzisiaj też bez problemu otworzyłam prezent - skrypt juz nie działa.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.