Łopata ogrodowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolam, 2 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolam

jolam Forumowy żółtodziób

dlaczego od dwóch tygodni albo dłużej nie mogę zdobyć łopaty ogrodowej zbieram rośliny ogrodowe przy każdej pogodzie i nic może to kara za ? moderatorzy wiecie za co/ mam jeszcze drugie pytanie dlaczego zamykacie tak szybko tematy ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tytuł wątku zmieniłam na odpowiedni do pierwszego członu pytania zgodnie z zasadami tego działu:
    • "Tytuły wątków muszą precyzyjnie określać temat, którego dotyczy pytanie. Na przykład: "Zagroda dla kretów", "Mini event Pełnia Księżyca". Za tytuły typu "Pomocy", "help", "??!!?" użytkownicy będą karani przez moderatorów według kary przewidzianej w Regulaminie forum."
    Jeśli chodzi o łopaty ogrodowe to wypadają z alpejskich roślin i podobnie jak w przypadku wypadających przedmiotów na farmie ich wypadanie jest losowe i znaczenie ma czas wzrostu roślin, większe szanse są przy roślinach, które rosną dłużej.

Tematy są zamykane zgodnie z wewnętrznymi wytycznymi i zasadami działu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jolam

jolam Forumowy żółtodziób

,,,,,,,, naucz sie czytac pisze o dolinie szarotek jestes 8 gwiazdek i dzieki za bona bo nieunjecie odpowjedziec na proste pytania atena i sasin i jesze nowy kolega i pozdro dla ekipy z pomocy technicznej po upływie bona sie spotkamy ile razy odpowiesz na jedno pytanie

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jolam zanim zaczniesz wymagać od innych zacznij wymagać od siebie.
    Pomijając pierwszy Twój post, który jest w miarę zrozumiały i na który odpowiedziałam, to drugi jest kompletnie niezrozumiały a część nie dotyczy poruszonej kwestii. Ponadto nie stosujesz się do obowiązującej Netykiety i obrażasz a takim Graczom nie mamy obowiązku pomagać i odpowiadać na pytania.
    W związku z udzieleniem kompletnej odpowiedzi temat zamykam i na przyszłość proszę stosować się do Regulaminu forum i Netykiety, w innym przypadku otrzymasz blokadę konta na forum a za notoryczne obrażanie i łamanie powyższych zasad możesz również otrzymać blokadę konta w grze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.