Zywa legenda?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Piraniiax, 9 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piraniiax

Piraniiax Młodszy ekspert

Dopiero zauważyłam tą runę i ona robi że puchary działają na każdym polu? Myślałam że zawsze działały wszędzie o_O to bez tej runy gdzie działają? Tylko na głownej farmie czy gdzie?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

4. Piraniiax

Piraniiax Młodszy ekspert

Na łące na której stoją??? Super... od samego początku mam je na polu ozdobnym... czyli nic mi nie dają?

chrumcia91 lubi to.
  5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Fragment z poradnika:
    Działają one tam gdzie stoją (Farma, Dzika Łąka, Leśna Polana, Bahamarama), nie mają jednak oddziaływania w Ogrodzie Ozdobnym i na Wyspie Skarbów (tam przedmioty nie wypadają). Jeśli na danym obszarze mamy postawione dwa puchary to ich procent sumuje się (np. mamy dwa puchary, a każdy daje po +5% więc razem będzie +10%, jeśli są postawione na dwóch polanach, to na każdej będzie to 5%).
    Proponuję przeczytać całość:)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Piraniiax, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Yaris_123, dziękuję za pomoc. :)

czarne313, post usunęłam, jeżeli masz inne pytanie, niezwiązane z tematem, bardzo proszę utwórz swój wątek.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka tematu była w dniu dzisiejszym obecna na forum, kolejnych pytań jednak nie zdała w związku z tym temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.