Zwykłe drewno

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 7jessy75, 13 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Chciałabym zapytać kiedy zostanie dopisane mi 40 sztuk drewna w alpach, które zebrałam a nie dopisało mi do konta.
    Zostałam zwyczajnie okradziona a dział techniczny zamiótł sprawe pod dywan.
    I jeszcze usunieto moja wypowiedz z wątku dolina szarotek w której nic nie cytowałam ani słowa cytatu nie było, a tylko ogólna informacja dla graczy, żeby zobrazować temat.
    I drewna jak nie było tak nie ma.

Z kim teraz mam sie skontaktować w tej sprawie, zeby to zostało załatwione.
    podarowałam 18 sztuk z poprzedniego razu. Mam podarować teraz kolejne 40 sztuk?

Ostatnie edytowanie: 13 sierpnia 2024
  2. BOZENA0456

BOZENA0456 Czeladnik forum

ja też mam problem z drewnem dolina szarotek szwankuje

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7jessy75 zacytuję raz jeszcze obowiązujący na forum punkt Regulaminu na podstawie którego Twoja wypowiedź została usunięta:

2.19. Korespondencja

(...)

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Przykro mi, że odpowiedź z PT nie jest dla Ciebie satysfakcjonująca ale informacje udzielane są na podstawie zapisów konsoli systemowej i inne być nie mogą.
    Nikt Ciebie tutaj nie okrada ani też niestety nie dopisze Ci drewna i nie zweryfikuje opisywanej sytuacji. Taką możliwość ma PT i zawsze możesz raz jeszcze poprosić o jej wyjaśnienie, tutaj zgodnie z powyższym punktem temat zamykam.

BOZENA0456 otwórz proszę własny wątek i dokładnie opisz problem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.