zwrot nawozu z targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola0909g, 26 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

otrzymałam komunikat, że nawóz na targu nie został sprzedany i wróciło do mnie 300 szt-3x100 niestety w oborniku mam tylko 123... limit 300- dlaczego nie został dopisany do 300- po przelogowaniu bez zmian...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o nawóz,to tak jak jest napisane w oficjalnym ogłoszeniu:

oraz w poradniku :>>>KLIK<<<

Niesprzedany nawóz wróci do zbiornika tylko w takiej ilości,na jaką jest miejsce w zbiorniku.

Było kilka zgłoszeń do PT,w których Gracze pisali że pomimo miejsca w zbiorniku,niesprzedany nawóz nie wraca w całości.Zgłoszenia te zostały przekazane do analizy,niemniej jednak nie otrzymaliśmy żadnego potwierdzenia o występowaniu takiego problemu ani żadnych informacji do zamieszczenia na forum.
    Jeśli u Ciebie miała miejsce podobna sytuacja, zapraszam ze zgłoszeniem tego faktu do Pomocy Technicznej :>>>KLIK<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

dziękuję:)
    pytań więcej nie mam

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.