zwrot FL za pnacze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

czy nasi MODkowie moga sie dowiedziec u zrodel czy i u nas bedzie zwrot Fl za nieudane pnacze?czy trzeba w tym temacie pisac do PT o zwr,jak to wyglada u nas?

tkoivusaari001 lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, ostatnio pojawiło się kilka ogłoszeń nawiązujących do pnącza, zmieniono też jego działanie. Proszę poczytaj te Ogłoszenia: Biuletyn, Zmiany w młynie. Być może będą jeszcze jakieś zmiany, ale jeśli chodzi o zwrot florenów, to raczej nie będzie to możliwe.

3. -mala159-

Mod to co piszesz to wszystko czytalam.
    Pisze z posba aby dowiedziec sie u zrodel,prosze czytac ze zrozumieniem!!
    to dzialanie to wielka lipa,mnie nie satysfakcjonuje taka odpowiedz.Wiec moze trzeba wyslac zapytanie do samej gory ze my w Polsce pytamy czy bedzie zwrot FL za to badziewie!!!

EDIT:

chyba znowu sie naraze albo bede bardzo niemila jak bedziecie mi tu pisac o OO.

tkoivusaari001 lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

PT nie jest w stanie oddać Graczowi pieniążków, które zainwestował w zakup pnącza, tak więc kontakt z PT jest tu zbędna, moim zdaniem.
    Jedyna droga odwoławcza, to zwrócenie się bezpośrednio do BP za pomocą zakładki Impressum.

A bycie niemiłym nic tutaj nie da ;) Nie moderatorzy tworzą i mają wpływ na grę. Część z nas też zakupiło pnącze i również nie jesteśmy do końca zadowoleni z jego działania po wprowadzeniu zmian.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. -mala159-

MOD i taka odpowiedz powinna byc w Twoim I poscie! Prosze czytajcie Nas ze zrozumieniem,mozna zamknac temat.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Odpowiem za siebie. Ja zawsze staram się czytać ze zrozumieniem. Jednak z doświadczenia wiem, że nie każdy Gracz czyta Ogłoszenia, dlatego w pierwszym poście podałam do nich przekierowania, bowiem myślałam, że w jakimś stopniu ta odpowiedź będzie dla Ciebie pomocna. Myślę, że napisanie, że jednak to dla Ciebie nie są wystarczające informacje, nie jest czymś kłopotliwym. Wystarczył kolejny post i się dogadałyśmy ;) Nerwy nie są tutaj potrzebne.
    Skoro udało nam się dojść do porozumienia, to temat zamykam.

-mala159- i BA_Chris lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.