zwierzaki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halina54, 28 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

Mam pytanie...co trzeba uzyc czy wrzucic w sloty zeby mozna bylo chodowac 1 sekundowe zwierzaki na bahamie i innych lakach? Bede wdzieczna za odpowiedz.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wystarczy aktywować 5 itemów Opryskiwacz(+), lub 4 itemy i bonusy z rzędów chmur: Królowa Karnawału 2 2018, Majowy dzień gier, Niańka i Wielkanoc 2012.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. [andy74]

[andy74] Zaawansowany

Najlepiej mieć 5 opryskiwaczy ( każdy skraca o 20% czas hodowli ) które należy uruchomić przed paszą i jazda. Ale żeby opryskiwacze maksymalnie wykorzystać ro najlepiej w diamentowy slot 300% lub 200% lub 100% oraz w złoty slot 100 do zwierzaków i kręcić kołem żeby tam też poszukać bonusów. No i oczywiście rzędy pnącza.
    Pozdrawiam

4. halina54

halina54 Hrabia forum

Bardzo dziekuje Smod Atenko..niestety mam tylko 3 opryskiwacze a itemy z rzedu chmur musze poszukac .Mozna zamknac i zycze milego dzionka

Dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

[andy74] dziękuję za pomoc.

halina54 Twoje posty połączyłam, korzystaj proszę z opcji Edytuj jeśli chcesz coś dodać do zamieszczonego już posta.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam i również miłego dnia życzę.

Dodam na marginesie, że w złote sloty można jeszcze włożyć Doniczkę walentynkową (10%) i Poncz jajeczny (5%).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.