Zwierzak domowy z Wesołego Miasteczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mich890, 24 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mich890

mich890 Forumowy żółtodziób

Witam, mam pytanie odnośnie zwierzaka domowego dostępnego w Wesołym Miasteczku za 1200 żetonów. Otóż zakupiłem przedmiot i gdy chciałem go położyć w tropikalnym lesie to okazało się że nie miałem tam już miejsca na ten przedmiot. Gdy zrobiłem już miejsce to przedmiot zniknął z mojego ekwipunku i nie wiem czy jest to błąd i przedmiot znowu się tam pojawi, czy lepiej właśnie zgłosić nastąpienie tego problemu

Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Sprawdź proszę jeszcze raz w tym tropikalnym lesie. Dla ułatwienia tak wygląda Jajo czekolad. zająca z Renzo:

Daj znać czy odnalazłeś item?

3. mich890

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź, sprawdziłem i niestety nie mam nigdzie tego itemu
    Wiem że zniknął wtedy gdy chciałem go położyć ale nie było miejsca w tym tropikalnym lesie, wtedy nacisnąłem gdzieś indziej abym mógł coś zlikwidować żebym mógł postawić item, gdy to zrobiłem to w ekwipunku już go niestety nie miałem

krzysztof68 lubi to.
  4. SMOD_Atena

Jest na 100% w Tropikalnym lesie. Przyjrzyj się proszę jeszcze raz w podanej lokalizacji (tak w okolicy środkowej części planszy kierując się do prawej).

Daj znać czy udało Ci się namierzyć to jajo?

5. mich890

Jest i bardzo się cieszę! Bardzo dziękuję i przepraszam za ten problem, nie mogłem go wcześniej zlokalizować a drzewa obok niego w ogóle mi nie pomogły hah
    Jeszcze raz bardzo dziękuję i przepraszam

Pozdrawiam

SMOD_Atena lubi to.
  6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się, że item udało się odnaleźć. Temat wobec tego zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.